Divinity: Original Sin 2 kép

Letöltések

Mikor lesz itt letöltés?
A Divinity: Original Sin 2 magyarítása – hasonlóan a Morrowindéhez, az Oblivionéhoz, a Skyriméhez és a Pillars of Eternityéhez – nem lesz elérhető, amíg még van benne angol szöveg. Tehát a fordítást csak 100%-ban elkészült állapotban fogjuk publikálni.
Miért nem adjátok ki előbb?
Mert amíg fordítjuk, folyamatosan változik benne minden: lehet, hogy egy tárgy neve módosul az egyik állapotról a másikra. Illetve szeretnénk, ha a teljesen elkészült, minőségi magyarítással találkozna először minden játékos.
Mekkora lesz a mérete?
Ez több mindentől függ, például attól, hogy mi mindent adunk még a magyarítás mellé, illetve kell-e szerkeszteni külső fájlokat. Biztosat csak akkor tudunk mondani, ha elkészültünk a fordítással.
Hogyan segíthetnék?
Amint a fordítás elkészül, megjelennek a béta, illetve RC tesztek is. Ha van kedved segíteni, akkor a tesztek alatt jelents be minél több hibát, amit mi igyekszünk azonnal kijavítani.

A másik mód a fordítótáborok segítése. A munka leggyorsabban és legeredményesebben a fordítótáborokban halad. Ilyenkor egy hétvégére összeülünk, hogy csak a játék fordításának szenteljük az időnket. Ennek sajnos pénzügyi vonzata is van, hiszen az ország különböző részein lakunk, így az utazásra, illetve az étkezésre is költenünk kell. Ha úgy gondolod, hogy hozzá tudsz járulni a Divinity: Original Sin 2 magyarításához, kérjük, olvasd el a „Csapat elismerése” cikkünket. Köszönjük! Mi pedig ígérjük, hogy olyan gyorsan haladunk a fordítással, amennyire lehetséges :) .