Oblivion kép

Pluginok

A Morrowindhez hasonlóan szeretnénk az Oblivionnál is bevezetni, hogy nagyon sok kiegészítőt – plugint – teszünk elérhetővé itt (sokat közülük magyarul!), hogy még teljesebbé váljék a játékélmény.

Midas Mágia

Letöltés Midas Mágia (39 537,6 kB)
Leírás Ez a mod több, mint 230 új és egyedi varázslatot ad a játékhoz. Sugár, permet, lövedék formájú támadásokat is. Arannyá lehet változtatni a testeket, megidézni a saját repülőszőnyeged, vagy tűzgyűrűvel védeni magad.
Kiegészítők nem szükséges hozzá
Megjegyzés FIGYELMEZTETÉS: Különleges módon lehet megtanulni ezeket a varázslatokat, úgyhogy figyelj oda a boltos mondandójára, és olvasd el a könyveit! 100% magyar beépülő, magyar hangokkal.
Eredeti letöltése Midas Magic Spells of Aurum
Kategória Varázslatok, Tárgyak, NJK-k

Időjárás irányítása

Letöltés Időjárás irányítása (3,0 kB)
Leírás Egy különleges varázstekercs segítségével szabályozhatod az időjárást. Persze Raminus Polus jól őrzi, nehogy rossz kezekbe kerüljön...
Kiegészítők nem szükséges hozzá
Megjegyzés Saját fejlesztésű, magyar nyelvű beépülő.
Kategória Varázslatok

Lebegés

Letöltés Lebegés (2,5 kB)
Leírás Ez a mod egy Morrowind-szerű lebegés varázslatot rak a játékba, melyet megvásárolhatsz Calindilnél a Birodalmi Város, Rejtélyes árudában. Egy bizonyos "clipping" nem működik, amíg a varázslat hatása tart, de az ütközések számítanak. A legjobb módszer a leszállásra, ha olyan közel vagy a földhöz, amennyire lehet, mikor a varázslat megszűnik.
Kiegészítők nem szükséges hozzá
Megjegyzés Szükséges hozzá az Oblivion Script Extender.
Eredeti letöltése Levitate
Kategória Varázslatok

Minden kategória mutatása