Boldog karácsonyt és remek új évet kívánunk!

Karacsony 2022 612 234

2022-ben a lezárások nagy részét feloldották, a GPU hiány is enyhült, így idén újra kinyílt a világ. Mind offline, mind online :).

A szerep- és kalandjátékok frontján ez az év sokkal jobban sikerült a tavalyinál. Akkor pár frissítést leszámítva alig jelent meg pár játék ezekben a kategóriákban, idén viszont a Monster Hunter Rise, God of War PC-s kiadása, illetve a Ragnarök PS5-ös megjelenése, a Dying Light 2, a Lost Ark Koreán kívüli kiadása, a Horizon Forbidden West egyelőre PlayStation exkluzív kiadása, természetesen az Eldern Ring és a Guild Wars 2: End of Dragons kiegészítője örvendeztetett meg minket.

Az év második felében szerencsére összeomlott a kriptobányászat. Ez amellett, hogy tetemesen csökkentette a felesleges végfelhasználói energiafelhasználást és az előállítandó termékek számát, így a környezetünkre is jótékony hatást gyakorolt, még a GPU piacot is hagyta magára találni, és normalizálódtak az eladási árak. Sajnos a forint hatalmas gyengülése ezt ellensúlyozta, de az euróban vagy dollárban számolt árak visszatértek a normális szintre már.

A gépépítőknek továbbá jelentős hír, hogy idén elkezdtek megjelenni, egyelőre a csúcskategóriáktól lefelé haladva, mind az AMD, mind pedig az NVIDIA új generációs kártyái. Reméljük, hogy visszatér a verseny ide is és ennek pedig mi leszünk a haszonélvezői.

Idén augusztusban befejeztük a Divinity: Original Sin 2 magyarítását, ami az eddigi egyik legnagyobb fordításunk volt. Reméljük, hogy élveztétek a játékot magyarul. Ha pedig még nem próbáltátok ki, adjatok ennek a remek szerepjátéknak egy esélyt (GOG-on most épp 60% kedvezménnyel vehetitek meg). Magyarul még élvezetesebb :).

Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy idén is kitartottál mellettünk, olvastad a híreinket és benéztél a fórumunkra.

Nagyon boldog karácsonyt és nyugalmas 2023-t szeretnénk kívánni a MorroHun Team nevében!

Kérlek, hogy ne feledkezzünk meg róluk sem, akiknek nem lehet teljes az ünnepük. Ők minden felajánlott segítségnek örülnek azoktól, akiknek ez természetes. Hogy mennyit is „illik” adományozni? Ez csak rajtad múlik, de irányadó a havi bevételed 5%-a. Ez lehet 2 000 Ft vagy 10 000 Ft is; pontosan ennyivel teszed jobbá valaki karácsonyát. A lényeg, hogy ezt önzetlenül tedd és érezd jól magad tőle, hogy valakik, akik nem is ismernek, egy kicsivel szebb holnapra ébrednek neked köszönhetően.

Ezek után pedig hol tudsz adományozni? Rengeteg helyen, de ha online szeretnéd megoldani, néhány példa a BBM, az Igazgyöngy Alapítvány, a BAGázs vagy a Vöröskereszt oldala, ahol már pár kattintással tudsz is segíteni.

Köszönjük szépen és bízunk benne, hogy a MorroHun Team látogatójaként te is olyan felelősséget érzel társaink támogatásáért mint mi.

Boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!

3 Comments

 1. Bronzon12-24-2022

  Nagyon Boldog Karácsonyt és Új Évet Kívánok Nektek is!
  Szeretném megköszönni fordítói munkátokat és remélem folytatjátok jövőre is a nagy terjedelmű játékok fordítását.

 2. Névtelen04-27-2023

  Sziasztok ! Szeretnék érdeklődni, hogy mi lesz a következő projekt, illetve eldőlt -e már hogy mi lesz az?

  • Bronzon04-28-2023

   Amennyiben belevágnak egy újba, ha jól tudom előtte szavazás lesz róla. Én is nagyon várom!

Szólj hozzá: