Frissült a Pillars of Eternity magyarítása

Poe White March Part 1 612 234

Még 2019-ben adtuk ki a Pillars of Eternity teljes magyarítását. Azóta viszont sok minden történt körülötte, így ráfért egy frissítés.

2020 decemberében az Epic ingyenesen letölthetővé tette a játék Definitive Edition változatát, ami a White March kiegészítő mindkét részét is magában foglalja. Sajnos különböző okok miatt az eddigi telepítő nem volt kompatibilis az Epic változatával. Bár voltak ideiglenes kerülőmegoldások, de mostantól a hivatalos magyarítás telepítője is települ az Epic áruházból letöltött játékra és magyarrá varázsolja azt.

Sajnos az Epic áruház esetében esetében nehéz kideríteni, hogy hova lett telepítve a játék, így ha nem az alapértelmezett Program Files könyvtárban található, akkor a telepítő automatikus felismerője nem fog működni, és magadnak kell megkeresned a telepítési könyvtárat.

A másik ok, amiért érdemes frissíteni a magyarítást, hogy az elmúlt időben a folyamatosan érkezett hibajelentéseket mind befoglaltuk a frissített kiadásba! Így több száz apró javítást is hoz a frissített telepítő.

Köszönjük szépen a folyamatos tesztelést. Ha pedig hibára bukkansz, csak használd a Pillars of Eternity hibabejelentőnket, hogy értesíts minket róla.

Jó szórakozást kívánunk!

Szólj hozzá a fórumban is! Regisztrálni természetesen nem kötelező.

Egy hozzászólással

  1. Krisztián06-17-2022

    Köszi szépen!
    Ideje újra nekilendülni a cuccnak. 😀

Szólj hozzá: