Állapotjelentés és következő lépések

DOS2 Boritokep

Idén sikerült egy kicsit felpörgetni a Divinity: Original Sin 2 lektorálását, néhányan már láttátok is az állapotjelzőn, hogy nemrég átléptük a 90%-ot.

Azért írok most, hogy felkészítselek egy kicsit titeket arra, hogy mi várható a következő hónapokban.

  1. Amikor elérjük a 100%-ot, frissíteni kell a fájlt, amin dolgozunk, mert most lényegében a játék két évvel ezelőtti verzióját fordítjuk (amikor kezdtük, az volt aktuális), de azóta érkeztek frissítések, extra tartalmak.
  2. Maga a frissítés kérdéses ideig fog tartani, mert technikai ősatyánk, szotsaki, épp friss családi örömökben fürdőzik (másban is), ezért bizonytalan, hogy mennyi időre lesz szükség. Majd kiderül.
  3. Frissítés után az állapotjelző vissza fog esni néhány százalékot. Amennyire láttam, olyan 10-15%-ot. Szóval ha egy nap 85%-os készültséget láttok, az ezért lesz. Talán kevésbé megrázó, ha tudtok róla előre. Ez viszont jó hír lesz, mert ez is a haladásra utal! 🙂
  4. A frissítés utáni munka olyan lesz, mintha egy ezer éves alsógatya összes lyukát akarnánk foltozgatni. Aprólékos, kézzel végzett, nem valami gyors.
  5. Amikor ezzel is végeztünk, elérjük a valós/aktuális 100%-ot, és egy belső tesztet követően nagy valószínűséggel külső tesztelés fog következni. Erről még nem beszéltünk a csapatban, de a korábbi fordításaink esetében is így volt, rengeteg hibát segítettetek kigyomlálni (köszönet érte ezúton is), szóval gondolom, ismét így lesz.

Igyekszünk megtartani a mostani lendületet, köszönjük mindenkinek a bátorítást!

És néhány kép a rend kedvéért. 🙂
Nyomokban hibákat tartalmazhatnak.

A korábbi képek pedig:

Egy hozzászólással

  1. Névtelen04-24-2022

    Sok sikert! Szurkolok hogy sikerüljön!!!

Szólj hozzá: