Boldog karácsonyt és sikeres új évet kívánunk!

Karacsony 2021 612 234

2021. nagy részében sajnos tovább folytatódott a tavalyi lezárások sora, de szerencsére az oltások elérhetővé válásával egyre több és több mindenkinek nyílt ki újra a világ.

A szerep- és kalandjátékok frontján az év elég gyengén sikerült, néhány frissített kiadást nem számolva nem nagyon jelent meg ilyen új játék PC-re. Ez teljesen szembemegy a tavalyi trendekkel, amikor felsorolni is nehéz volt ezeket a játékokat.

A gépépítők sem voltak nagyon kedvezményezett helyzetben idén. A vírus és a rakodóember-hiány okozta ellátási nehézségek, a minden iparágból hirtelen megugró kereslet és a kriptovaluta-láz miatti GPU felvásárlások az egekbe tornázták a számítógép összetevők árait.

Szerencsére a Divinity: Original Sin 2 fordítása remekül haladt ebben az évben is; jelenleg a lektorálás 80%-a már elkészült! Még néhány kedvcsináló képet is találsz róla a szeptemberi hírben!

Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy idén is kitartottál mellettünk, olvastad a híreinket és benéztél a fórumunkra.

Nagyon boldog karácsonyt és nyugalmas 2022-t szeretnénk kívánni a MorroHun Team nevében!

Kérlek, hogy ne feledkezzünk meg róluk sem, akiknek nem lehet teljes valamelyik ünnepe. Ők minden felajánlott segítségnek örülnek azoktól, akiknek ez természetes. Hogy mennyit is „illik” adományozni? Ez csak rajtad múlik, de irányadó a havi bevételed 5%-a. Ez lehet 500 Ft vagy 5 000 Ft is; pontosan ennyivel teszed jobbá valaki karácsonyát. A lényeg, hogy ezt önzetlenül tedd és érezd jól magad tőle, hogy valakik, akik nem is ismernek, egy kicsivel szebb holnapra ébrednek neked köszönhetően.

Ezek után pedig hol tudsz adományozni? Rengeteg helyen, de ha online szeretnéd megoldani, néhány példa a BBM, az Igazgyöngy Alapítvány, a BAGázs vagy a Vöröskereszt oldala, ahol már pár kattintással is tudsz segíteni.

Köszönjük szépen és bízunk benne, hogy a MorroHun Team látogatójaként te is olyan felelősséget érzel társaink támogatásáért mint mi.

Boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Szólj hozzá: