Nyugodt karácsonyt és sok türelmet kívánunk az új évre!

Karacsony Csillag Lampas 612 234

2020. egy elég különleges és rendhagyó esztendő. Sok mindenkit bezárkóztatott a koronavírus, akik közül jó néhányan különféle új játékok és sorozatok formájában felfedezetlen, fantáziadús világokra leltek.

A szerep- és kalandjátékok frontján kifejezetten erős volt az idei év: megjelent a Final Fantasy VII felújított változata, a Ghost of Tsushima, az Elder Scrolls: Blades, a Last of Us II, a Horizon Zero Dawn, a Genshin Impact, a Torchlight III, a Borderlands 3, az Assassin’s Creed Valhalla, a Demon’s Souls és a Cyberpunk 2077. Persze ezek közül nem mindegyiket kötelező szeretni, de jó látni, hogy van miből választani.

Játékos szemszögből természetesen nem maradhat említés nélkül az utóbbi évek állóvize után újra erősödő CPU választék és a most már néhány éve folyamatosan erős GPU kínálat. Ezek mellett idén megjelentek a legújabb PlayStation és Xbox konzolok is.

A Divinity: Original Sin 2 fordítása remekül haladt ebben az évben; jelenleg a lektorálás 44%-a készen van. Még néhány kedvcsináló képet is találsz róla az előző hírben!

Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy idén is kitartottál mellettünk, olvastad a híreinket és benéztél a fórumunkra.

Nagyon boldog karácsonyt és nyugalmas 2021-et szeretnénk kívánni a MorroHun Team nevében!

Kérlek, hogy ne feledkezzünk meg róluk sem, akiknek nem lehet teljes valamelyik ünnepe. Ők minden felajánlott segítségnek örülnek azoktól, akiknek ez természetes. Hogy mennyit is „illik” adományozni? Ez csak rajtad múlik, de irányadó a havi bevételed 5%-a. Ez lehet 500 Ft vagy 5 000 Ft is; pontosan ennyivel teszed jobbá valaki karácsonyát. A lényeg, hogy ezt önzetlenül tedd és érezd jól magad tőle, hogy valakik, akik nem is ismernek, egy kicsivel szebb holnapra ébrednek neked köszönhetően.

Ezek után pedig hol tudsz adományozni? Rengeteg helyen, de ha online szeretnéd megoldani, néhány példa a BBM, az Igazgyöngy Alapítvány, a BAGázs vagy a Vöröskereszt oldala, ahol már pár kattintással is tudsz segíteni.

Köszönjük szépen és bízunk benne, hogy a MorroHun Team látogatójaként te is olyan felelősséget érzel társaink támogatásáért mint mi.

Boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!

2 Comments

  1. warg12-31-2020

    Boldog új évet kívánok mindenkinek!! 🙂

  2. […] kiadást nem számolva nem nagyon jelent meg ilyen új játék PC-re. Ez teljesen szembemegy a tavalyi trendekkel, amikor felsorolni is nehéz volt ezeket a […]

Szólj hozzá: