Ingyenes a Pillars of Eternity Definitive Edition!

Ingyenes

Ellenállhatatlan lehetőség közeleg a klasszikus szerepjátékok szerelmesei számára, hogy ingyenesen szerezhessék be a Pillars of Eternity című remekművet.

A játékra december 10 és 17 között csaphatunk le az Epic Games boltjában a Tyranny című sötét borús alkotással együtt, mely szintén az Obsidian Enternatinment keze munkáját dicséri.

A magyarítás elkészítése két és fél évig tartott, még megbecsülni is nehéz, hogy pontosan mennyi időt is töltöttek tagjaink fejenként az elkészítésével, de a munka minden percét örömmel vállaltuk. A játék a mai napig a kedvenceink közé tartozik, ahogy az Elder Scrolls sorozat remekei is.

Aktuális magyarításunk, a Divinity: Original Sin 2 fordítása el fog tartani még egy ideig, örülünk viszont, hogy így az Epic Store egész véletlenül helyettünk is berak valamit a karácsonyfa alá.

Hamarosan igyekszünk a DOS2 fordításról is megosztani néhány részletet, addig is kitartást mindenkinek!

Szólj hozzá a fórumban is! Regisztrálni természetesen nem kötelező.

19 Comments

 1. freez12-08-2020

  Imádom!

 2. miskolcatesz12-10-2020

  sot, nem csak a pillars of eternity, de a tyranny is az lesz (sajnos ahhoz nincs magyaritas – meg) es mindket jatek a kiegjeivel egyutt!!!!

 3. Géza12-10-2020

  Hömm-hömm. Nem lehet telepíteni az ingyenes verzióhoz. Nem találja a könyvtárat. Mi lehet a gond?

  • Zet12-10-2020

   Erre én is kíváncsi lennék. Ebben a pillanatban próbáltam telepíteni, alapból a steames útvonalat adja meg neki, megadom az epic store os útvonalat, kiválasztom a pillars of eternity mappáját, majd ki írja hogy csak a pillars of eternity mappába lehet telepíteni, vagy mi….???? Hát jó.

 4. Martin12-11-2020

  Próbáltam létrehozni egy „Pillars of Eternity” mappát steames könyvtárba de így sem működik a dolog.
  A konkrét mappa áthelyezése sem segít, remélem mihamarabb érkezik egy fixálás rá.
  Csak és kizárólag a Morrohun team munkája miatt szedtem le a játékot.

 5. ispi12-11-2020

  Ide is bemásolom Bálint megoldását az Epic-es változat problémájára, nálam is működik a dolog:

  „Én ezt úgy tudtam megoldani, hogy a magyarítás linux-os verzióját töltöttem le. Az ingyenesen letölthető 7-zip programmal kicsomagoltam a linuxos magyarítást, majd a játék főkönyvtárán belül beléptem a win, aztán a PillarsOfEternity_Data könyvtárba és ide bemásoltam a kicsomagolt magyarítás mappáit. Ezt követően nekem már magyarul indult el a játék. Elképzelhető, hogy nem tökéletes ez a módszer és a későbbiekben megjelenhetnek hibák, de eddig azt tapasztaltam, hogy jól működik. Amíg nincs telepítő az Epic Games-es verzióhoz, addig szerintem ez a járható út, ha feltétlenül szükséges a magyar nyelv.”

  • Martin12-11-2020

   Nagyon szuper! Köszönjük szépen az ideiglenes megoldást, eddig minden rendben!

 6. Maci12-11-2020

  Bemásoltam mindent is, mindenhova 😀 de sajnos így sem működik nekem :/ valakinek esetleg valami más ötlet?

  • Vinnie12-11-2020

   Szia Maci !

   Ha jó helyre raktad a magyarítás fájlokat ,akkor még a játékon belül Options-> Language -nél válaszd ki a Magyar nyelvet . Ha ki lépsz a beállításokból ,nyomj majd a YES-re ,hogy elmentse a beállítást . Utána már magyar lesz a játék.

  • Vinnie12-11-2020

   Szia Maci !

   Ha jó helyre raktad a magyarítás fájlokat ,akkor utána a játékon belül Options-> Language-> magyar

 7. Gábor12-11-2020

  Sziasztok… Nekem sem működik. Miután kicsomagoltam a 7-zippel a linuxos magyarítást, akkor kapnom kell egy mappát, amiben van egy tar fájl? És ezt a mappát kell bemásolni a fent említett helyre? Mert én így csináltam és nem jó 🙁

  • Gábor12-11-2020

   Sikerült megoldani. Ha valakinek ugyanez lenne a problémája, akkor annak mondom, hogy az ominózus tar fájlt is ki kell csomagolni és az így kapott mappákat kell bemásolni a már fentebb említett helyre 🙂

  • Gábor12-11-2020

   Sikerült megoldani. Ha valakinek ugyanez lenne a problámája, akkor annak üzenem, hogy az ominózus tar fájlt is ki kell csomagolni és az így kapott mappákat kell bemásolni a már fentebb említett helyre 🙂

 8. Gábor12-11-2020

  Sikerült megoldani. Ha valakinek ugyanez lenne a problámája, akkor annak üzenem, hogy az ominózus tar fájlt is ki kell csomagolni és az így kapott mappákat kell bemásolni a már fentebb említett helyre 🙂

 9. Gábor12-11-2020

  UI. Bocsi hogy ennyiszer elküldtem, csak elsőre úgy tűnt, hogy nem sikerült

 10. warg12-12-2020

  Sziasztok! Köszi az észrevételt, szóltam szotsakinak, hogy ha lesz ideje, készítsen egy új telepítőt az Epic verzióhoz. Sajnos nem tudom, meddig fog tartani, ezért ajánljuk addig is figyelmetekbe a másolgatós módszert a Linux verzióval. Köszönjük a türelmet!

  A következő helyre másoltam be a magyarítás „hu” nevű mappáit a három data mappába a többi nyelv közé. Nálam és másoknál is működött:

  F:\Gaming\Epic Games\PillarsOfEternity\win\PillarsOfEternity_Data

  Ne írjatok felül semmit, csak a ‘hu’ mappákat kell bemásolni a megfelelő helyre!
  Utána a játékon belül ki lehet választani a magyar nyelvet.

 11. Géza12-12-2020

  Király vagy, Warg, tudtam, hogy nem hagysz cserben minket!

 12. Maci12-13-2020

  Köszönöm szépen a segítséget, sikerült megoldani 🙂 Jó játékot mindenkinek 🙂

 13. coldfireHUN12-13-2020

  Köszönöm szépen a segítséget, sikerült megoldani 🙂 Jó játékot mindenkinek 🙂

Szólj hozzá: