Boldog karácsonyt és egy remek új évet kívánunk!

Karacsony Hazak 612 234

Van néhány meglepetés a tarsolyunkban, amikkel még egy kicsit korai lenne előhozakodnunk, de reméljük, hogy hamarosan mi is ajándékozhatunk néhány nagyon jó hírt! Addig is…

…szeretnénk minden olvasónknak és rajongónknak nagyon kellemes és vidám karácsonyt, jól sikerült szilveszteri mulatságot, majd pedig egy remek új évet kívánni!

Kérlek, hogy ne feledkezzünk meg róluk sem, akiknek nem lehet teljes valamelyik ünnepe. Ők minden felajánlott segítségnek örülnek azoktól, akiknek ez természetes. Hogy mennyit is „illik” adományozni? Ez csak rajtad múlik, de irányadó a havi bevételed 5%-a. Ez lehet 500 Ft vagy 5 000 Ft is; pontosan ennyivel teszed jobbá valaki karácsonyát. A lényeg, hogy ezt önzetlenül tedd és érezd jól magad tőle, hogy valakik, akik nem is ismernek, egy kicsivel szebb holnapra ébrednek neked köszönhetően.

Ezek után pedig hol tudsz adományozni? Rengeteg helyen, de ha online szeretnéd megoldani, egy példa a BBM, a BAGázs vagy a Vöröskereszt oldala, ahol már pár kattintással is tudsz segíteni.

Köszönjük szépen és bízunk benne, hogy a MorroHun Team látogatójaként te is olyan felelősséget érzel társaink támogatásáért mint mi.

Boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!

2 Comments

  1. Névtelen12-25-2019

    Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok!

  2. Munyos12-31-2019

    Boldog új évet kívánok minden kedves Morrohun tagnak és annak is aki valaha is egy segítő gondolattal támogatta a csapatot. Sikerekben gazdag évet kívánok mindenkinek.

Szólj hozzá: