Elindult a Pillars of Eternity magyarítás tesztelése

PoE Sárkányharc 6123 234

Bizony. Megcsináltuk. 🙂

Néhány érdekesség a kiadás előtti napokról: volt, akinek ráment a hosszú hétvégéje a formai hibák (lebegő, magyarázó szövegek, hivatkozások megjelenítéséhez kellett) javítására (ezek nem kerültek be a hibajelentőbe), meg egy-két éjszaka is a rosszul időzített automatizált/emberi hibajavítások miatti összeakadások feloldására.

A tesztelési időszak alatt összesen 9 436 bejegyzésnyi szöveget javítottunk kézzel és 39 625 sort automatizált eszközökkel.

Összesen 108-an próbáltak meg többször jelentkezni a tesztelésre. Közülük a leglelkesebb 16-szor, míg a második leglelkesebb 12-szer jelentkezett az elmúlt hónapok során. A duplikátumok kiszűrése után összesen körülbelül 400 tesztelőnk akad. Reméljük, hogy az ő segítségükkel még jobb magyarítást adhatunk közzé hamarosan.

A végére pedig néhány képernyőmentés a magyarításból (néhány spoilert tartalmazhat):

4 Comments

 1. valaki03-28-2019

  :)))
  Gyerekek! En tisztellek es becsullek titeket, de nem ertem, hogy miert akarna bekerulni valaki 16-szor egy magyaritas betajaba, ami egy par honap mulva ugyis ingyenes lesz, es szinte hibamentes.
  Mertha meg egy Mortal Kombat XI betaba vagy egy Red Dead Redemption 2 betaba be akar kerulni, ha torik, ha szakad, azt meg megertem. De ezt… Fuck logic

 2. Névtelen03-28-2019

  Gratulálok srácok! Célegyenesben a projekt!!

 3. Defy04-06-2019

  Sziasztok ! valamilyen úton módon hozzájuthatok a magyarosításhoz. Sajnos a tesztben nem vettem részt mert nem ismertem a játékot, támogatni természetesen tudom a csapat munkáját de visszamenőlegesen a tesztelésben már esélyem sincs segíteni .

  Válaszotokat előre is köszönöm !

 4. Cowen04-06-2019

  Elképesztő ami tesztek érünk. Köszönjük 🙁