Kellemes karácsonyt és sikeres új évet kívánunk!

Karacsony 2018 612 234

Szeretnénk nagyon boldog karácsonyt és kellemes új évet kívánni! Kérünk, hogy ne felejts el gondolni a kevésbé jó helyzetben lévőkre sem.

Miután már minden vásárfia és kézzel készült ajándék elkészült, mi vagy szüleink keresünk egy finom receptet a karácsonyi vacsorához, de úgy is dönthetünk, hogy a már rég beváltat tökéletesítjük tovább. Majd pedig miután az összes hozzávaló megkerült, a konyhából pedig már remek illatok szállnak és a karácsonyfa is kezd kész alakot ölteni, lassan eljön az ideje, hogy összeüljön a család és az ajándékozás után elköltse a vacsorát, és megbeszéljék mindazt, ami az elmúlt hetek, hónapok rohanásában elmaradt.

A békés együttléthez, a nyugodt pihenéshez és az otthoni karácsonyi hangulathoz nagyon sok boldogságot kíván a MorroHun Team!

Kérlek, hogy ne feledkezzünk meg róluk sem, akiknek nem lehet teljes a karácsonya. Ők minden felajánlott segítségnek örülnek azoktól, akiknek ez természetes. Hogy mennyit „illik” adományozni? Ez csak rajtad múlik, de irányadó a havi bevételed 5%-a. Ez lehet 500 Ft vagy 5 000 Ft is, pontosan ennyivel teszed jobbá valaki karácsonyát. A lényeg, hogy ezt önzetlenül tedd és érezd jól magad tőle, hogy valakik, akik nem is ismernek, egy kicsivel szebb holnapra ébrednek neked köszönhetően.

Ezek után pedig hol tudsz adományozni? Rengeteg helyen, de ha online szeretnéd megoldani, egy példa a BBM, a BAGázs vagy a Vöröskereszt oldala, ahol már pár kattintással is tudsz segíteni.

Köszönjük szépen és bízunk benne, hogy a MorroHun Team látogatójaként te is olyan felelősséget érzel társaink támogatásáért mint mi.

Boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Szólj hozzá: