Szükségünk van rátok!

PoE Feny 612 234

Talán láttátok az állapotjelzőn, hogy az utóbbi hónapokban felgyorsultak az események. A fordítás kis híján elkészült, a lektorálás pedig mostanra csaknem utol is érte. IGEEN!! 😀

Frissítés (2018. okt. 17.) : némi új információt olvashattok a fórumban.

Terveink szerint hamarosan elkezdődhet a Pillars of Eternity alapjátékot-, illetve a két kiegészítőjét is magában foglaló magyarítás nyilvános tesztelése.

Mivel a lehető legjobb minőségű fordítást szeretnénk kiadni a kezünk közül, hozzátok fordulunk segítségért. Ha akadnak köztetek olyanok, akik örömüket lelik az itt-ott még hibás szövegek átfésülésében és a gondok jelentésében, most hozzátok szólunk!*

A Pillars of Eternity aloldalunkon jelentkezhettek a tesztelésre, a továbbiakról pedig e-mailben tájékoztatunk majd titeket. A jelentkezés feltétele, hogy legalább öt hibát bejelentetek a tesztelés közben. A jelentkezés sikeres, ha az oldal ezt közli veletek, erről külön visszaigazoló e-mailt nem küldünk.

Hogy pontosan mikor kezdjük?

Néhány hétig még eltarthat a fordítás és a lektorálás befejezése, utána pedig egy röpke belső tesztet tervezünk, hogy kiszűrhessük és javíthassuk a legdurvább hibákat. Ezek után pedig – reményeink szerint október folyamán – a jelentkezők is megkapják az első nyilvános tesztverziót.

Jelentkezzetek és terjesszétek a hírt, hogy minél több emberhez eljuthasson! Minél több hibát javítunk, annál teljesebb és élvezetesebb lesz a végeredmény! A hírt a csapat Facebook oldalán is megjelentettük, örök hálára köteleznétek minket, ha megosztanátok. Szellőztessétek meg nyugodtan olyan csoportokban is, ahol esetleg felkeltheti néhány érdeklődő figyelmét (persze csak akkor, ha az adott csoport szabályai nem tiltják).

Köszönjük szépen előre is a segítségeteket!

* Megj.: a tesztelés alatt várhatóan sok hiba lesz még a fordításban, így ha valaki jobb minőségben szeretné magyarul élvezni a játékot, annak azt tanácsolnánk, hogy várja meg a tesztelés végét.

Szólj hozzá a fórumban is! Regisztrálni természetesen nem kötelező.

A fenti, feldolgozott kép eredetije az Obsidian Entertainment megbízásából készült, és a játékban is megtalálható.