Kellemes ünnepeket kívánunk!

Deadfire Holidays 612 234

Ahogyan közelednek az ünnepek, heves ajándékvásárlásba kezdünk, akár online, akár offline módon. Eközben ne felejtsünk el gondolni a nálunk kevésbé jó helyzetben lévőkre sem.

Miután már minden vásárfia és kézzel készült ajándék elkészült, mi vagy szüleink keresünk egy finom receptet a karácsonyi vacsorához, de úgy is dönthetünk, hogy a már rég beváltat tökéletesítjük tovább. Majd pedig miután az összes hozzávaló megkerült, a konyhából pedig már remek illatok szállnak és a karácsonyfa is kezd kész alakot ölteni, lassan eljön az ideje, hogy összeüljön a család, és az ajándékozás után elköltse a vacsorát, és megbeszéljék mindazt, ami az elmúlt hetek, hónapok rohanásában elmaradt.

Ehhez a békés együttléthez, a nyugodt pihenéshez és az otthoni karácsonyi hangulathoz kíván nagyon sok boldogságot a MorroHun Team!

Kérlek, hogy ne feledkezzünk meg róluk sem, akiknek nem lehet a fent leírthoz hasonlóan teljes a karácsonya. Ők minden felajánlott segítségnek örülnek azoktól, akiknek ez természetes. És hogy mennyit „illik” adni? Ez csak rajtad múlik; de irányadóan azt szokták mondani, hogy a havi bevételed 5%-át. Ha ez 500 Ft, akkor annyival tetted jobbá valaki karácsonyát, ha ez 5 000 Ft, akkor annyival. A lényeg, hogy ezt önzetlenül tedd és érezd jól magad tőle, hogy valakik, akik nem is ismernek, egy kicsivel szebb holnapra ébrednek neked köszönhetően.

Ezek után pedig hol tudsz adományozni? Rengeteg helyen, de ha online szeretnéd megoldani, egy példa a BBM vagy a Vöröskereszt oldala, ahol már pár kattintással is tudsz segíteni.

Köszönjük szépen és bízunk benne, hogy a MorroHun Team látogatójaként te is olyan felelősséget érzel társaink támogatásáért mint mi.

Boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!

2 Comments

  1. miskolcatesz12-25-2017

    Kellemes unnepeket Nektek is es kitartast a jovobeli forditasaitokhoz!

  2. Benito12-25-2017

    Kellemes ünnepeket. A Morrowindben egy játékhiba miatt nem tudok tovább menni azon a fő küldin amin Andrano koponyáját kell megszerezni, nem tudom elfogandi a küldit, mert kiléptet. Hogy tudok így továbbhaladni a fő küldikben?

Szólj hozzá: