A Skyrim magyarítás frissítve

Riverwood Nighttime 612 234

A Skyrim különleges kiadását októberben és novemberben többször is frissítette a Bethesda, és ezzel új szövegrészek kerültek bele. Így hát mi sem maradhattunk restek ezek lefordításával és kiadásával.

Vik munkájának köszönhetően az összes új szöveg már magyarul olvasható, illetve néhány korábbi párbeszéd javítása is megtörtént.

Ha bárhol helyesírási hibával vagy magyartalan mondatszerkezettel találkozol játék közben, jelentsd azt a Skyrim hibabejelentőben, és igyekszünk mihamarabb javítani!

Ha köszönetképpen szeretnél minket támogatni, látogass el a Csapat elismerése oldalunkra. Köszönjük szépen!

Szólj hozzá az Elder Scrolls fórumban is!

2 Comments

 1. miskolcatesz12-25-2017

  Koszonjuk szepen alhatatos munkatokat!

 2. Szpity01-27-2018

  Sziasztok,

  nem tudom, hogy csak nálam van e ilyen gond, de megosztom, hátha találkozott már vele más is, és van rá megoldás. A napokban feltettem újra a Skyrimet és hozzá a magyarítást. A gond az, hogy ha egy njk-val beszélek, akkor amíg benn vagyok a beszélgetésben addig a magyar felirat nem jelenik meg. Csak ha pl beszélgetés közben nyomok egy esc-et, de az ugyebár megszakítja teljesen a beszélgetést. Nagyon hamar lehet reprodukálni, ahogy Raloffal kijutok Helgenből, már lehet vele ugye beszélni Széltetőről külön, de a felirat addig nem jelenik meg amíg a “beszélgetésben” vagyok. Más mod nincs fenn, csak a magyarítással feltettek. Viszont észrevettem, hogy decemberben frissült a magyarítás, és emlékeim szerint október november körül játszottam utoljára, és ott még nem volt ilyen probléma.

  Ha esetleg van valakinek ötlete, előre is köszi!

  üdv.: Szpity