Dupla ünnepnap!

Pill Fel

November 15-ét már hetek óta tűkön ülve vártuk. Az Obsidian ugyanis előrukkolt a Pillars of Eternity teljes kiadásával, a Definitive Edition-nel, melyet az alapjátékon és a kiegészítőkön kívül néhány újabb elemmel is kiegészítettek, melyek a Lávaföld szigetcsoporthoz, újabb játékuk helyszínéhez kapcsolódnak.

Azon a napon viszont más híreket is kaptunk, méghozzá bejelentették a Pillars 2 bétájának kezdetét, ami azonnal elérhetővé vált a kickstarteres támogatók számára, akik a bétát tartalmazó csomag megvásárlásával járultak hozzá a játék finanszírozásához. A béta a Steam és a GOG platformjain elérhető. A játék most bemutatott szeletében egy Tikawara nevű faluba látogathatunk el, és kipróbálhatunk néhány új mechanizmust is. A fejlesztők rugalmasan tervezik az újabb részletek bemutatását és a tesztelők visszajelzései is fontos szerepet játszanak a játék finomhangolásában.

Ha valaki szeretne beszállni a játék tesztelésébe, de lemaradt a Kickstarter kampányról, még mindig van lehetősége bekapcsolódni. Jelenleg 115 dollárért lehet jegyet váltani a bétába, emellett rengeteg digitális extra is jön még a csomaggal.

A fentieken túl érkezett még egy új játékbemutató videó is:

Szólj hozzá a fórumban is! Regisztrálni természetesen nem kötelező.

Szólj hozzá: