Frissítés a Morrowind magyarításához

Morrowind Javitas 612 234

Sajnos a Morrowind magyarítás felújított változatának rendezői kiadásába a vártnál jóval több hiba került. A segédrendező asszisztens helyettest emiatt kirúgtuk. 🙂

A hibajelentések alapján elkészült a javított változat, ami minden felmerült (és azokhoz hasonló) problémára megoldást nyújt. Letölthető a Morrowind letöltések menüpontból. Egyúttal frissítésre került a Morrowind Sound and Graphics Overhaul magyarítás is. Aki korábban letöltötte annak a magyarítását, érdemes frissítenie, nehogy belefusson valamilyen problémába.

Szólj hozzá a fórumban is!

Kiegészítés: Mate megoldása alapján, ha a telepítő nem indul el Windows 10 alatt, akkor a helyi menüjéből kiválasztva a fájl Tulajdonságait az Általános fülön az „Ez a fájl egy másik számítógépről érkezett, és előfordulhat, hogy a számítógép védelme érdekében a rendszer blokkolja azt” értesítőszöveg mellett kattints a „Tiltás feloldása” gombra és alkalmazd a változtatásokat.

Egy hozzászólással

  1. miskolcatesz10-11-2017

    Koszonjuk ismetelten! En nem igazan talalkoztam hibakkal, igaz, nem is sokat jatszottam meg, am letoltottem ezt, es el is inditottam, es ki is irta, hogy 4.0-rol 4.10-re frissul. Annyit meg megemlitenek, hogy nekem Win8.1-es van, es ott is el kellett jatszani ezt a „Tiltas feloldasa” dolgot.

Szólj hozzá: