Elérhetőek az Elder Scrolls könyvek magyarul

The Infernal City 612

Két, az Elder Scrolls birodalmába vezető angol könyv látott eddig napvilágot, a Pokoli város és a Lelkek ura.

Nem sokkal azután, hogy megjelentek az angol eredetik, Somesz mindkettőt elolvasta és két remek ajánlót írt róluk. A könyvajánlók mind a sorozat első részéhez, a Pokoli városhoz, mind pedig a második részhez, a Lelkek urához elérhetőek. Érdemes elolvasni őket!

Pokoli város

Olvashatunk arról, ahogy az Oblivion-válság után majdhogynem széthullik a Birodalom, ahogy az argóniaiak függetlenítik magukat a birodalmiaktól és halomszámra mészárolják a dunmereket, ahogy egykori birodalmi tisztviselők hogyan lesznek hatalmát vesztett megtűrt személyek Feketemocsárban, s hogyan pusztul el szeretett Morrowindünk Nerevarine távozása után.

Lelkek ura

A Lord of Souls rendkívül izgalmas, nehezen tudtam letenni, hiszen Greg Keyes szándékosan úgy illesztette egymásba a fejezeteket, hogy mindig maradjon nyitott kérdés bennünk. Ritka, hogy egy sorozat második része felülmúlja az elsőt, de az Elder Scrolls regények esetében ez így történt.

A Delta Vision kiadó jóvoltából ez a két könyv pedig elérhető immáron magyarul is! Jelenleg mindkettőt kedvezményes áron lehet beszerezni az alábbi linkeken:

Jó olvasást kívánunk!

Látogasd meg a fórumot is, ahol kötetlenül beszélgethetsz erről és sok más Elder Scrolls témáról is! Regisztrálni természetesen nem kötelező.

6 Comments

 1. Multusz04-09-2016

  Váó nem is tudtam hogy rendes könyveket is írtak az Elder Scrolls-ról.Nem igazán szoktam olvasni sőt igazából sohasem olvasok semmit,de egy Elder Scrolls-os könyv…azt szerintem ki kéne próbálnom 😀
  Köszi cikket!

 2. Dragon04-09-2016

  Heló.

  Én már olvastam mind a 2. kötetet a 2.ép tegnap fejeztem be.
  Nekem nagyon bejött a könyv mindkét része.
  Aki Elder-Scroll rajongó annak szerintem kötelező olvasmány.

 3. Atlaimond04-12-2016

  Köszönöm a hírt. Máris nézem a linkeket. 🙂

 4. Akapulto04-26-2016

  Nekem megvan az első könyv, de majd még egyszer elolvasom ha megveszem végre a másikat, viszont úgy tudom trilógia, úgyhogy a 3. könyv megjelenésekor kéne igazából elolvasni mindhármat, de az még angolul sem jelent meg.

 5. Thalum Devori11-25-2016

  Na de mikor lesz harmadik könyv ?!?!?! Még nem tudtam le a másodikat de alig tudom letenni 🙂 az első is nagyon tetszett. Olvassátok, nem fogtok csalódni szerintem.

 6. Monilyene04-27-2017

  Sziasztok,
  Elérhetőek ezek a könyvek pdf változatban is?

  Köszönöm

Szólj hozzá: