The Elder Scrolls V: Skyrim – a magyarítás elkészült

Skyrim Magyar Logo 612

Körülbelül másfél éve, május elején jelentettük be, hogy elkezdtük az Elder Scrolls sorozat ötödik részének, a Skyrim magyarra fordítását.

Az eltelt időben sikerült több mint 3,5 millió karakternyi angol szöveget átültetni magyarra, ezt lektorálni és tesztelni. Azt hiszem, elmondható, hogy ez egy hatalmas vállalkozás volt, amit sikerült kifogástalan minőségben teljesítenünk.

Köszönöm szépen a csapattagok kiemelkedő, lelkes munkáját, a tesztelők és a hibajavítók elszántságát és a folyamatos támogatásotokat és bátorításotokat! Remélem, hogy a magyarítás sok örömteli pillanatot fog szerezni!

A kész fordítást a Skyrim aloldalunk „Letöltések” menüpontjából érheted el.

Az egész csapat nevében jó szórakozást kívánok!

Ha kérdésed vagy véleményed van, látogass el a Skyrim fórumba!

67 Comments

 1. Edy12-31-2013

  Hali !
  Nálam valami cink van,ha elindítom,a betöltés után ledob az asztalra .
  Ötlet ?

 2. […] fél évvel a játék megjelenése után kezdtek érkezni a Bethesdától. Az alapjáték fordításának befejezése után szinte magától értetődő, hogy folytatjuk a kiegészítők honosításával, ahogyan azt […]

 3. Shadowrich05-04-2014

  Hello ! Nagyon köszönjük.Nekem olyan gondom lenne,hogy rákattintok a letöltésen belül a linkre és ezt kapom „File not found” és nem tudom letölteni:(

 4. Bömbi06-24-2014

  Köszi srácok a fáradozást, király lett.

 5. kyra09-03-2014

  tudna valaki dobni egy linket hogy honnan tudnam letolteni a pacheket hozza mert nem engedi alap jatekkel h telepitsem a magyaritast elore is kosz

 6. Roland09-15-2014

  Kedves emberek. Sajnos a cd galaxisból csak úgy tudom megvenni a játékot, ami tartalmazza a három kiegészítőt is.Na most a magyarosítást mindenféle képpen le akarom tölteni.Nem fog fennakadást jelenteni, hogy csak az alap játék lesz vagyis van magyarosítva, és a többi nem?
  Patch-et honnan érdemes letölteni? Szükség van rá egyáltalán?Ne telepítsem a kiegészítőket ha megoldható? Vagy az alap magyar lesz, a kiegek pedig angol és ennyi?Nem lesz baj?
  Kérem a választ lehetőleg ide írd: k.roland24@freemail.hu

 7. Alex09-17-2014

  Erre én is kíváncsi lennék mert én is a Legendary Editiont vettem meg úgyh kérlek ide írjátok meg a választ 😉
  Előre is köszönöm 😉

 8. DeanRain04-08-2015

  Sziasztok! Sajnos nálam olyan verzió van ami nem telepítős,hanem portable. Nem érzékeli a játékot a tallozó,megadva az új útvonalat meg nem telepíti. Nincs esetleg valami megoldás?Azért használok portable-t, mert sok telepítős kiadásnál hibákba ütköztek a felhasználok,és anno én is. Ez a verzió tartalmaz minden updatet 1.5-ig,és fixeket is amik hibákat küszöbölnek ki.

 9. Névtelen10-28-2016

  Sziasztok! Special edition-hoz tervezték magyarítást? De hülye szó ez 🙂

 10. Nómád7602-19-2017

  Valaki Csinálhatna olyan magyaritást a játékhoz amit patch nélkül is lehet telepitenni,mert az 1.9.32.0.8 patch-et sehonnan nem lehet letöltenni a magyaritáshoz.

Szólj hozzá: