Jelentkezés a Skyrim magyarítás tesztelésére

Skyrim Magyar Logo 612

Úgy tűnik, hogy az utóbbi napokban felgyorsultak az események, és szépen közeledünk a magyarítás elkészültéhez. Ezzel pedig együtt jár egy hálás feladat: a tesztelésre jelentkezés megnyitása.

A Morrowindhez és az Oblivionhoz hasonlóan a Skyrim magyarítása is tesztelési fázisokon esik át a végleges megjelenés előtt. Ez azzal az előnnyel jár, hogy a lektorálás során figyelmünket elkerülő hibák előjönnek, illetve kibuknak a telepítés során fellépő gondok is.

A Skyrim fordítását két tesztfázisban lehet nyüstölni: lesz egy béta-, illetve egy Release Candidate (RC) teszt. Ezekre a jelentkezett tesztelők lesznek jogosultak. Ha szeretnél jelentkezni, először is gondold át, hogy van-e elég időd a játékkal foglalkozni és a talált hibákat bejelenteni. Ha nincs időd vagy nem szeretnéd bejelenteni a hibákat, akkor kérünk, hogy várd meg a végleges fordítást. Ha viszont úgy érzed, hogy szeretnél nekünk segíteni a magyarítás még minőségibbé tételében, akkor látogass el a Skyrim oldalunkra, és töltsd ki a jelentkezési ívet.

Jelentkezni csak a bétatesztre tudsz; az RC-re automatikusan érvényes lesz a kapott egyedi azonosítód, ha legalább öt hibát bejelentettél. A jelentkezést a bétateszt megkezdése előtt lezárjuk.

A hibákat az erre dedikált hibajelentő oldalon tudod feladni nekünk, aminek a működéséről részletesen tájékoztatunk majd.

261 Comments

 1. Sasikaa07-27-2013

  Nagyon zsír! Alig várom éjfél legyen, akkor tudom csak letölteni! Jaj de várom már, a magyar Skyrim tesztelését. Holnapi nap ráfeszülök 🙂

 2. Nagy Barnabás07-28-2013

  Sziasztok azt szeretném, kérdezni, hogy hol lehet jelentkezni a béta tesztelésére, mert sehol nem találom, és imádom ezt a játékot és nagyon sok időm lenne a tesztelésre!
  Előre is köszönöm!

 3. asd07-28-2013

  kérdeztelek?

 4. RIKOHUN07-29-2013

  Mért most kell jelentkezni tesztelőnek?

 5. pálinka07-29-2013

  Lekéstétek a jelentkezést.

 6. TamTam07-31-2013

  Hali, jelentkeztem a tesztelésre de semmi üzenetet nem kaptam, ha valaki tud valamit erről az szóljon,
  előre is thx.

 7. Zw07-31-2013

  Sziasztok ! Elsősorban Gratulálni szeretnék, hogy sikerült! Másodszorra : Én is tesztelek jelentgetem a hibákat. Viszont lenne egy olyan problémám, hogy ha a magyaritas fent van es avval jatszok, akkor egyszeruen nem szivja el a Sarkanyok erejet a karakterem, viszont ha letorlom a magyaritast akkor meg igen. Egy ideig ment a dolog le fel rakosgattam. De meguntam. Valakinek valami hasznos tanacs otlet ? Koszonom

 8. seiko1308-01-2013

  hagyjátok rá nem is fogtok kapni email-t én is még a legelején jelentkeztem és azóta semmi változás

 9. Andos08-01-2013

  Valamit most már mondjatok! már egy hónapja tesztelik egy csomóan. Hol tartotok, vagy mi a jelenlegi álláspont?

 10. DemonFace08-01-2013

  Hello! Már nem lehet jelentkezni? Én kerestem az oldal minden zeg-zugában a gombot, amivel jelentkezni lehet, de nem találtam. Írtam e-mail-t, hogy jelentkeznék, de nem írtak vissza(gondolom azért, mert már le van zárva. pedig nem lett kiírva hír ként).
  Amúgy kb. 1 hete láttam, Herby tett fel gameplay videót, és mondta, hogy itt jelentkezett, de nem mondta mikor.

  • seiko1308-02-2013

   már elég régen 1 hónappal ezelőtt el lehetett kezdeni jelentkezni

   • DemonFace08-02-2013

    De már nem lehet?

   • Sticky04-30-2014

    Thnkniig like that shows an expert at work

 11. KeV08-02-2013

  Sziasztok! Egy kicsit off, de azért szerintem elfér itt. Érkezik a The Elder Scrolls Anthology, amely magában foglalja az eddigi, PC-re kiadott TES játékokat és a hozzájuk tartozó kiegészítőket + 5 darab térképet. Ezt esetleg hírként is kiírhatnátok majd.
  Valamint annyi kérdésem lenne, hogy az Arena és a Daggerfall fordításán gondolkodtatok-e már, vagy azok már olyan régiek, hogy nem lehetséges a fordításuk? Előre is köszi a választ!

 12. GreenGenesis08-05-2013

  Ezzel elkéstél már barátom. xD

 13. benike8808-05-2013

  Én nagyon hálás vagyok a fordításért, de szerintem úgy, nem fogunk belehalni abba hogy van benne pár hiba, emberek csinálták és mindenki hibázhat, én már nagyon szeretnék játszani és mégis jobb lenne magyarul, tehát szerintem ha van nyers változat ami nincs kijavítva, kilehetne adni… Tesztelőnek úgysem jelentkezem nem vagyok olyan szinten angolból, de viszont kéne a magyarosítás…

 14. proli08-05-2013

  És a magyarításban benne vannak a dlc-k is vagy azok még nem?

 15. Patesz08-06-2013

  sziasztok én elküldtem a jelentkezésemet még junis 7 elött de nem kaptam semmi visszajelzést

 16. ASDFD08-07-2013

  Üdv Nah mivan azzal magyarítással az 100% csak egy nagy kamu ?

 17. krics4408-08-2013

  ASDFD: Képzeld még tesztelés van…

 18. Matez08-09-2013

  Már nem kellene készen lenni az van ki írva ,hogy a fordítás 100%-a elkészült és a letöltés sehol sincs?

 19. krics4408-10-2013

  Még tesztelés van és már nem lehet jelentkezni…

 20. BigMac08-12-2013

  szeretném tesztelni a magyarosítás

 21. Mark'yhennon08-13-2013

  Tisztelt MorroHun! Az a megtiszteltetés ért,hogy kiválasztottatok arra,hogy tesztelhetem a Skyrim magyarítását. Az e-mailetek ki tudja miért az e-mail fiókom levélszemetében kötött ki,ez nem is lenne gond,mivel magát az alkalmazást,amit mellékletként kaptam lementettem,viszont nem várt kötelességeim miatt nem tudtam foglalkozni a dologgal. Aztán 2 hét távollét után azt észleltem,hogy gyakorlatilag az e-mailetek eltűnt a fiókomból,mert mint utóbb kiderült,a spamjaim törlik magukat bizonyos idő után. Én erről a beállításról nem tudtam,szóval most itt vagyok a magyarítással kód nélkül. A tesztre is ugyanezzel a névvel ( Mark’yhennon ) jelentkeztem. Rendkívül hálás lennék,ha találnátok arra módot,hogy egy másik kódot bocsátotok a rendelkezésemre. Természetesen rátok bízom a dolgot! Mindenesetre köszönöm! 🙂

 22. asdfg08-13-2013

  Mark’yhennon Leaglább tudjuk h te miattad nem fogják kiadni legalább még 1 évig a végleges verziót

  • Mark'yhennon08-13-2013

   Ezt azért nem mondanám =)

 23. ASDFG08-14-2013
 24. Mike8808-15-2013

  Sziasztok! Nem tudom hogy áll a dolog, de kitartást, már nem sok lehet vissza! Láttam egy-két videót a magyarításról, jónak tűnik! 🙂 Grat a srácoknak! Már a játék megjelenése óta várom a magyarítás!
  Ha lehet még jelentkezni a béta teszt második körére, akkor szeretném megragadni az alkalmat!
  A címem: sumermen88@hotmail.com.
  Előre is köszi a munkátokat, most már nem kell sokat várni! 🙂 😀

 25. Mark'yhennon08-19-2013

  Hali! Tulajdonképpen nem értem,miért írja rengeteg ember,hogy szeretne hozzájutni a bétához,amikor világosan le lett írva,hogy mi,hogy fog menni és a jelentkezésnél is le volt írva,hogy ahhoz,hogy telepíteni tudd egy saját ID-t kapsz a csapattól,ami a telepítéshez szükséges. Szóval hiába írjátok,hogy szeretnétek megkapni,semmi sem fog történni 🙂

  U.I.: Ennek az írásnak az égvilágon semmi sértő szándéka nincs 🙂 Sőt,igyekezzünk kibírni,amíg ki nem jön,már nincs sok hátra 😀 További jó játékot!

 26. EHyde08-20-2013

  Sziasztok!
  Lenne egy-két kérdésem. Nem olvastam végig a hozzászólásokat, így lehet, már feltették előttem.
  1. A magyarítás csak az alapjáték szövegeit fordítja, vagy tartalmazza már a DLCk szövegeit is?
  2. Előre láthatólag körülbelül mikor fogjátok kiadni a tesztelt fordítást?

 27. Bishop0108-24-2013

  Sziasztok!
  Ajánlom nektek, olvassatok vissza a hozzászólásokban,illetve még fórumban és sok helyt elmagyarázzák,hogy nem lehet jelentkezni!Szotsaki 2013.JÚNIUS.7-én írta ezt a kis bejegyzést,elég sok idő volt jelentkezni a tesztelésre,úgyhogy aki már nagyon várta és segíteni akart a hibák javításában,nem maradt le róla.De a ,,második körbe” csak azok vehetnek részt akik x érvényes hibát jelentettek.A számra már nem emlékszem pontosan.A telepítőt is emailre küldik,de telepítéséhez mindenki egyedi ID(azonosító számmal)számmal rendelkezik,ha vissza olvastatok volna,ezt már Mark’yhennon elmagyarázta,de senki nem vette figyelembe.Bár gondolom akkor ezt se fogjátok figyelembe venni,mert egyeseknek ez már túl sok szöveg inkább kéregeti tovább feleslegesen.Aki elolvasta is értette annak jár egy pacsi vagy egy korsó sör!Remélem mindent jól írtam le és nem csak a hülyeséget hordtam össze.Elnézést utólag,ha kicsit agresszívab lett,de láttam Mark’yhennon is leírta és ugyanúgy mai napig folyamatosan irkáltok feleslegesen.(Remélem tényleg elolvasta valaki)
  Ne felejtsétek 3-as szinten ne rohanjatok el óriást(giant) püfölni,mert én már megtanultam,abból jó nem sülhet ki!Sziasztok!

 28. Kúró08-24-2013

  Értem, én meg sajnos megfeledkeztem róla,de valóban juniusban jelentkeztem még ,emlékszem a feltételekre, min 5 hiba jelentése stb. De nem kaptam semmit az emailomra,ha megkapom nyilván nem feletkezek meg róla:D

  • Bishop0108-24-2013

   Nézd meg a spamba.Meg ha több emailed van nézd meg azokat is,mert elöször én is csak néztem mindenki megkapta csak én nem?Aztán persze kiderült másik emailre regisztráltam.Meg fórumon olvastam voltak kisebb,nagyobb problémák.Reméld valami magasabb rangú emberke felfigyel a hozzászólásodra vagy valami segítséget kapsz,esetleg megtalálod.

   ,,A remény hal meg utoljára!” 😀

 29. DasOmen08-29-2013

  Komolyan, legközelebb nyugodtan fogadjatok arra (,ha még ezt nem találtátok ki), hogy hány olyan ember lesz, aki minden olvasást hanyagolva itt írogatja az e-mail címét, mondván jelentkezne tesztelésre, de eddig valahogy nem tudott semmit semmiről. Értelemszerűen a legközelebbi tippelő nyerne. 😀

 30. Steff8708-31-2013

  már elég régota csinálják a magyarositást oké hogy sok a melo vele de amire kész lesz ki jön az új skyrim 🙂 ráadásul már 100% on ál minden könyv megvan kilehetne dobni nyiltbetára igazán

 31. […] jelentkezni, főként úgy, hogy az e-mail címüket csak egyszerűen beírták a fórumra, vagy az előző hír hozzászólásaihoz, eleve kiestek, mivel a jelentkezést nem így kellett […]

 32. Értetlenek!!!09-16-2013

  NEM LEHET MÁR JELENTKEZNI!!! OLVASSATOK MÁR VISSZA EGY KEVESET, LEGYETEK SZÍVESEK! 🙂

 33. Csaba10-05-2013

  Sziasztok!

  Bocsi tudom, hogy ez nem ide tartozik, de lécci ha valaki esetleg tudja akkor megtudná mondani, hogy a: Dishonored the brigmore witches DLC játékot hol tudom megvenni?

 34. Tamás.10-08-2013

  sziasztok. Valaki adjon már választ, hogy mikor lehet megszerezni a magyarosítást, és honnan?

Szólj hozzá: