TES Online: Új infók!

Rewrw

Nemrég több friss és ropogós hír látott napivilágot a játékkal kapcsolatban. Íme!

Kezdjük a bejárható területekkel! Minden egyes frakció területén egymástól merőben eltérő küldetésekkel találkozhatunk karaktergenerálás után. Ezek a missziók nagyban tükrözik majd az adott csoport történelmét  és politikai nézeteit. A fejlesztők elmondása szerint minden egyes területen való kalandozás teljesen új élményt nyújt majd, és arra buzdítják a játékosokat, hogy próbálják ki mind a három játszható oldalt, garantáltan nem fognak csalódni.

A készítők nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a régebbről ismert területeken otthon érezze magát a játékos. Mivel az Elder Scrolls Online a második érában játszódik, ezek a területek eltérhetnek például a Skyrimben látottaktól, az ott látott ősi romok itt még régi fényükben tündökölhetnek, és így tovább. Ami Morrowindet illeti, sosem látott területekre juthatunk majd el. Mint tudjuk, az Elder Scrolls III-ban bejárt Vvardenfell itt nem lesz játszható terület (legalábbis egyelőre nem), itt a fő kontinesen kalandozhatunk majd.

Néhány dolgot megtudtunk az argóniai faj hazájáról, Feketemocsárról is. A terület nagy része mocsaras vidék (ez igazán meglepő), és rengeteg mérges csúszó-mászó állat várja majd az erre süppedő játékost. Eljuthatunk majd a híres ősi városba, Viharvárba is.

Szó esett még a játékban található páncélokról. A kovácsolás ebben a játékban is jelen lesz, és megfelelő nyersanyagok és kellékek birtokában rengeteg különböző stílusú tárgyat gyárthatunk majd, minden fajnak meglesz a saját jellegzetes dizájnja. Ha például hősünk egy északi, és szemet vet egy míves, finom vonású (na jó, nem) ork páncélra, semmi akadálya elkészíteni azt.

Továbbra is várjuk hozzászólásaitokat a játékkal kapcsolatban, mind itt, mind pedig a fórumon: TES Online – Már a megjelenés előtt !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11 Comments

 1. Tsingi11-29-2012

  Nem úgy volt, hogy Cyrodiil-ben játszódik?

 2. Oszkár11-29-2012

  Most kicsit csalódtam. Vvardenfell lett volna azon helyek egyike, melyet elsőként jártam volna be újra… 🙁

  • Dr.UnGrammar12-01-2012

   Szerintem csak nem akarják, hogy az első nap mindenki megpróbálja szétrúgni Vivec hátsóját. 😀

 3. kraven12-01-2012

  @Tsingi: Cyrodiil lesz az a rész, ahol a legtöbbet PvP-zhetünk majd. De közel sem az egyetlen bejárható terület.

  @Oszkár: Egyetértek. Mivel a Morrowind hatalmas népszerűségnek örvendett, ezzel szerintem óriási ziccert hagyott ki a Bethesda. De nem zárkóznak el attól, hogy majd egyszer Vvardenfell is bejárható lesz.

 4. KeV01-20-2013

  Sziasztok, nem tudom, hogy tudtok-e róla, de már van egy új videó a TESO-hoz. Úgy emlékszem, hogy valaki a csapatból az előző videóhoz is készített feliratot és annyi lenne a kérdésem, hogy várható lesz-e ennél az új videónál is?
  Itt az új videó linkje: http://www.youtube.com/watch?v=EDHa-77cy3I

  ui.: Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek!

 5. hedzsooo01-23-2013

  Plusz lehet jelentkezni a TES Online nyílt béta tesztre! 🙂 Bekerulok, keszitek videot es majd linkelem. 😉

 6. KeV01-23-2013

  Igen, úgy van, ahogy Hedzsooo mondja, ez talán majd egy hírt is megérne:
  http://signup.elderscrollsonline.com/

  Extra ráadásként pedig megkaptuk a teljes hosszúsáú CGI trailer-t is, amiből régebben csak pár képkockát láthattunk:
  http://www.youtube.com/watch?v=0jNT5cMwxw0

 7. hedzsooo01-25-2013

  Hali KeV! Lenne egy kérdésem: Ez akkor most ZÁRT, vagy NYÍLT béta lesz? Mert zártból nemigen engedik majd, hogy videókat töltsünk fel. :/ No mindegy, képekkel fogok tudni szolgálni majd belőle Full HD-ben, kimaxolva! ^^ Nem tűnik egyébként csúnyácskának, csak a harcrendszere nem teljesen világos még nekem, remélem nem lesz rossz. Eddig MMO-k nem nagyon érdekeltek, de félek, h ez majd meg fog még nekem jobban is tetszeni. xD 😀

  • Névtelen09-24-2013

   azt mondják hogy a witcher 3 job lessz mint a skyrim és sokkal nagyobb terület is lessz

   • Névtelen09-24-2013

    persze nem akarom leszólni a skyrimet mert nekem is egy kedvencem meg abúgy is a witcher 3 2014-es lessz :)…

 8. hedzsooo01-25-2013

  …Posztoltam a FB-on nálatok a TES Online infókról picit, remélem nem baj!^

Szólj hozzá: