Skyrim: Dragonborn előzetes videó magyar felirattal

Dragonborn 612x234

A Bethesda Softworks a héten bejelentette a Skyrim harmadik kiegészítőjét, amely Solstheim szigetén játszódik majd. Ezzel a helyszínnel már a Morrowindben, a Bloodmoon kiegészítővel találkozhattál korábban.

Az új kiegészítő létére az 1.8-as frissítésben leltek rá szemfülesek, ugyanis néhány új fájl neve elég egyértelműen azonosította a közelgő DLC-t.

Az újdonságok között említik a sárkányhátról való harcot, egy új sárkányfajt, többfajta kitin-, stalhrim-, északi- és csontpáncélt, új helyszínként a Holló-sziklát és a Karstaag kastélyt, illetve állóköveket, Miraak templomát és egy telvanni tornyot is.

A hétfői bejelentéshez, mint minden eddigi kiegészítőhöz, természetesen jár egy videó is, melyet nálunk már magyarul feliratozva is megtekinthetsz!

A feliratok videóra helyezését köszönjük szépen Oszkárnak!

Szólj hozzá a Skyrim fórumban! Regisztrálni természetesen nem kötelező.

13 Comments

 1. Impaiersz11-10-2012

  Húúúúú na ez szerintem feldobja a játékélményt majd. 😀
  Ha jól értettem a lényege az,hogy megjelenik majd több Dragonborn is a játékban,valamint a legelső is.A legelső pedig ha jól tudom Tiber Septim volt. :O
  Igazam van?

 2. Lord Jack11-10-2012

  Nem ő volt az első, csak ő is az volt.
  A videóban lévő szöveg egyébként tökéletesen elmagyarázza, csak oda kell figyelni.

 3. Emberke11-10-2012

  Szóval, ha jól értem ő a legelső sárkányszülött és egyben egy nagyon erős sárkánypap?

 4. Apokalypsys11-10-2012

  Mivel a videó a Broomjunar Sanctuary-val indul, az alapjátékban 9 maszk volt, de csak 8 pap (a legerősebb maszknak Konahrik – Warlord – Hadúr-nak nem jutott pap), és mivel itt a főellenség egy régebbi sárkányszülött és egyben sárkánypap, úgy gondolom a Dragonborn főküldetésszál automatikusan elindul, ha Konahrik-ot a maszkot megszerezzük, továbbá a küldetésekben is nagy szerepet fog majd játszani. Legalábbis így logikus. A lándzsák vaddisznók sárkánylovaglások Morrowindbeli területek új páncélok és fegyverek hajózások csak fokozzák a türelmetlenségemet.

  • lordlewo11-10-2012

   visszamenni morrowindbe 😀 ez már önmagában is egy álom, a többi meg …..pfúúúú fel sem akarok ébredni 😀

   • lordlewo11-10-2012

    mármint az álomból:D

 5. 11-11-1111-10-2012

  Na erre is várhatunk + fél évet mire Magyarországban is játszható lesz.

 6. Névtelen11-11-2012

  A Konahrik-verzió nagyon valószínű, így szépen bele is illeszkedik az alapjátékba a DLC. Mindegyik maszk gazdájával találkozhattunk, csak a legerősebbével nem. Mondjuk ha a maszk megszerzése tényleg feltétel lesz a küldetés indulásához, igen tápos karakterrel indulhatunk csak neki.
  A trailerben mintha corprus által fertőzöttek is lennének, meg egy Ascended Sleeper.

 7. Apokalypsys01-24-2013

  Febr 5-én kijön PC-re és PS3-ra is, a többi kiegészítőt a PS3-asok még később – de február folyamán – megkapják. Sajnos semmi köze Konahrikhoz, de lesz még több DLC is, talán azokban majd benne lesz. Nekem egyébként tetszik ez a polip-dizájnos Miraak is.

 8. […] örvendetes, hiszen a héten jelent meg a Dragonborn (magyar feliratos videónkat megnézheted a róla szóló cikkünkben), így már Steamen is hozzá lehet […]

Szólj hozzá: