Skyrim Dawnguard és Hearthfire elérhetőségek

Vampire Perk 612x234

A Skyrimnek eddig két kiegészítőjét adta ki a Bethesda, a Dawnguardot és a Hearthfire-t. Az előbbi augusztus 2-án, az utóbbi pedig október 4-én jelent meg PC-re.

Dawnguard

A Dawnguard kiegészítő történetszálai a hasonló nevű szervezet körül forognak, amely tagjai elkötelezett vámpírvadászok. Most Lord Harkont kell megállítaniuk, aki egy Ősi Tekercset szeretne felhasználni arra, hogy örökre eltakarja a napot, és így biztosítson kedvezőbb életet vámpír létének. A történet előrehaladtával eldöntheted, hogy melyik oldalra állsz: csatlakozol a vámpírvadászokhoz vagy vámpír lorddá válsz.

A kiegészítő majd’ 40 új küldetést és 24 új helyszínt vitt be a játékba sok új technikai újítás mellett.

A játék bár augusztus 2-tól kapható a világ jó részén, sajnos nálunk eddig nem volt elérhető sem a Steamen, sem pedig a boltokon keresztül. Ez utóbbi most megváltozik, hiszen a magyar forgalmazótól kapott hírek szerint idén november 9-től megvásárolható lesz a dobozos változat.

Hearthfire

Ezzel a kisebb kiegészítővel saját földet vásárolhatsz, és ott felépítheted az otthonodat, ami lehet akár egy egyszobás kis viskó is, de akár egy hatalmas kúria is teljes fegyverarzenállal, alkimista laborral, istállóval és kerttel. Néhány új elem is helyet kapott benne, mint például a skicc asztal és az ács munkapad, amelyek segítségével a terméskőből, agyagból és farönkökből bútorzatot faraghatsz.

Ez a kiegészítő még nem érhető el itthon dobozos formában, viszont az előzővel együtt mindkettő teljesen legálisan megvásárolható a GamersGate.com oldalon. A vásárlás után egy CD kulcsot kapsz, amit a Steam kliens elfogad (a bal alsó sarokban kell kiválasztani a „Játék hozzáadása” vagy „Add a Game” pontot), és utána rögtön tölti is le a játékokat.

 

Kérdésed van? Szólj hozzá a Skyrim fórumban!

4 Comments

 1. Vik11-07-2012

  Természetesen továbbra is beszerezhetőek a http://www.greenmangaming.com boltban.

 2. Mevris11-07-2012

  Ja én is a zöldeknél vettem mind2t, és tuti majd az új kieget is.

 3. peti11-19-2013

  Hali ehez nem terveztek magyarosítást??

 4. HSZ11-25-2013

  mikor lesznek magyarítva ???

Szólj hozzá: