Megújult a kezdőlapunk!

Index3 612x234

Lassan-lassan két év telt azóta, amióta utoljára nagyobb ráncfelvarráson esett át az oldalunk, ezért úgy éreztük, hogy ideje új köntösbe öltöztetni a kezdőoldalunkat.

A megújult oldal sokkal jobban kiemeli a MorroHunon elérhető rengeteg tartalmat:

  • A hírek látványos megjelenést kaptak, és mostantól az elmúlt öt megjelent hír váltakozik az oldalon, kényelmes olvasási idővel.
  • A hírek alatt egy-egy rövid információmorzsát olvashatsz, némi statisztikával fűszerezve.
  • Az Elder Scrolls Lapok és fórumhozzászólások megmaradtak, mivel ami jól működött eddig is, ahhoz nem nyúlunk :).
  • A Császári Könyvtár modul hatalmasat lépett elő: mostantól mindig hét válogatott könyv ajánlója közül választhatod ki, hogy melyik az, amelyik leginkább tetszik. Ha pedig a kedvenc témakörödben szeretnél egy könyvet választani, csak nézz rá az alatta lévő „tag cloudra”, ahol témakörök szerint vannak csoportosítva az alkotások: minél nagyobb egy szó, annál több könyv tartozik alá.
  • Újdonságként pedig megjelent egy „Tudtad-e?” rész, ahol egy-egy érdekesség ismeretével lehetsz gazdagabb.

Reméljük, hogy az új oldal elnyeri a tetszésedet, és továbbra is gyakran fogsz visszalátogatni hozzánk. Igyekszünk folyamatosan naprakész, magyar hírekkel szolgálni a teljes Elder Scrolls sorozatról, és úgy érezzük, hogy ezt még jobb minőségben tudjuk megvalósítani az új kezdőlapunkkal.

Ha bármi kérdésed vagy javaslatod van, esetleg hibát fedeztél fel benne, vagy csak elmondanád a véleményed, szólj hozzá!

2 Comments

  1. KeV11-14-2012

    Az új kezdőlap design nagyon csecse lett, gratula hozzá! Szép, letisztult, informatív és könnyen megtalálok mindent, amire csak rákeresek. Amúgy nem akarok nagyon mellé fogni, de ha nem tévedek, akkor az oldalt WordPress motor hajtja meg, nemde? Idáig is szívesen jártam fel hozzátok, ez után sem lesz ez másként 🙂

    • szotsaki11-14-2012

      Köszönjük szépen 🙂

      A WordPress csak a hírek oldal alatt van, a fórumot és az Elder Scrolls Lapokat más hajtja. Illetve van mögöttük egy saját regisztrációs/bejelentkeztető rendszer, ami (remélem) eléggé egyszerűvé teszi ezekre az oldalakra az egyszeri regisztrációt és bejelentkezést.

Szólj hozzá: