Égkoszorú legszebb tájai – Tőletek

James 4 612

A Skyrim megjelenésének pillanatában közzétettünk egy felhívást, miszerint illenék bebizonyítani, hogy mennyire szép is lett a játék. Először különböző tájakról kértünk képeket a fórumban. Érkezett is rengeteg, így most ebből nyújtunk egy válogatást. Égkoszorú képei – tőletek.

Először lássuk magát a felhívást:

A Bethesda szerint a Skyrim gyönyörű lett. Itt az ideje bebizonyítani!

Égkoszorúban való barangolásod közben egyre több és több tájat jársz be, egyre több barlangot fedezel fel, és egyre több szörnnyel találkozol. Ha úgy érzed, hogy egy katakombából kilépve épp a padlón keresed az állad a látványvilágtól, kapd el a pillanatot (mármint a PC-set).

Köszönjük szépen mindenkinek, aki küldött be képeket! Természetesen a „játék” nem áll le, nyugodtan tölts fel további tájképeket is hozzánk.

Az eddigiek pedig:

Most pedig azt kérjük, hogy ha úgy érzed, hogy a karaktered a legjobb szerelésben jár, a legjobb harci alakzatot veszi fel vagy épp’ csak flegmán sétál egy gyönyörű városban, fényképezd le, majd küldd el nekünk a „Legjobb karakterképek” témába! A legszebb képek szintén kikerülnek majd ide, a híroldalra.

A hogyanról pedig hadd idézzem eugene-t:

Kicsit trükkös de talán jó lehet.
Íme:

 1. A harc előtt írd be a konzolba: tfc, nyomj egy Entert, hogy aktiváld a szabad kamerát és hogy kipróbáld.
 2. Ez után újból írd be a konzolba a tfc-t, majd Enter, hogy tud harcolni is.
 3. A beállításoknál változtasd meg a jobb- ill. és, vagy bal kéz vezérlőgombját valami másra, amit egyáltalán nem használsz, mert így tudsz ütni szabad kamera közben.
 4. Harc közben (de már az új beállított gombokkal) 0 megnyom, aztán tfc, Enter, majd gyorsan a megfelelő helyre állítod a kamerát.
 5. Fotózol, potizol, fotó, poti, fotó, poti, fotó, poti, fotó, poti, vaaaaaaaaaagy tgm, fotó, fotó, fotó, fotó, fotó, fotó.

Köszönjük szépen a tippet! A legjobb karakterképeket pedig várjuk a fórumba :).

6 Comments

 1. Hedzsooo01-08-2012

  nem megy

  • szotsaki01-08-2012

   Javítottam a hibát itt is és a fórumban is, légyszi oda töltsd fel a képeket.

   Köszi szépen!

 2. Hedzsooo01-09-2012

  OK es thx! 😉

 3. Womath01-09-2012

  Vííí, bekerült mind az 5 képem! 😀

  Jönnek majd a a karakteremről is szépek, csak kezdjek neki megint a Skyrimnek. 😀

 4. Somesz01-12-2012

  Hű én erről lemaradtam 😀

 5. Laura04-29-2014

  JC, if you are going to do a story on this please call searevl BIG EAST coaches and ask them if they have ever had incidental contact with a recruit. Ask them if they have ever been approached by a recruit? And ask them if they exchanged quick pleasantries and moved on. Don’t just put BG on trial because of a hit piece on si.com. If you do that then the si.hit piece will have served it purpose- to perpetuate rumor and innuendo.And also ask Cheek and other recruits if they have ever had any words/contact of this kind with any other coach(s) during the recruiting process? Also, ask Cheek and other recruits if any coaches talk trash about their fellow coaches.And please name names. Enough with anonymous attacks.PLEASE don’t put BG on trial unless EVERYBODY has to sit on the witness stand and answer questions with a thousand watt light bulb shining on their face.In fact, I hereby volunteer to assist you with research, phone calls, interviewing and writing.

Szólj hozzá: