Boldog karácsonyt kívánunk!

Karacsony 2011 612

Szeretnénk minden kedves Elder Scrolls rajongónak nagyon boldog karácsonyt kívánni!

Köszönjük szépen, hogy velünk töltötted az elmúlt egy évet, és reméljük, hogy jövőre is találkozunk.

Békés, boldog karácsonyt kívánunk rengeteg sok bejgli, ajándék és pihenés társaságában.

MorroHun Team

8 Comments

 1. Killer Joe12-24-2011

  Boldog Karácsonyt és Sikeres Újévet mindenkinek!

 2. Totjunke12-24-2011

  Boldog Karácsonyt és Kellemes Újévet nektek is! Köszönjük az eddigi munkátokat és sok sikert a továbbiakhoz is!

 3. Vreid12-24-2011

  Boldog Karácsonyt!

 4. 11-11-1112-24-2011

  boldog karácsonyt 🙂

 5. TamrieliRocker12-25-2011

  Boldog Karácsonyt!

 6. Lord Jack12-25-2011

  Kedves Szeretteim!

  Amint jól tudjátok, közeledik a születésnapom. Megtiszteltetés számomra, hogy minden évben ünnepséget rendeztek, és úgy tűnik ez idén is így lesz. Nagyon sok ember vásárol sokat, rengeteg a külön erre az alkalomra szóló rádió- és TV-műsor, hirdetések, reklámok, és a világ minden pontján arról beszélnek, hogy születésnapom egyre közeledik.
  Igazán nagyon jó érzés tudni, hogy legalább egyszer az évben sok ember gondol rám. Amint tudjátok, születésnapomra való emlékezés sok évvel ezelőtt kezdődött. Az első időkben még úgy tűnt, hogy az emberek értették, és hálásak voltak mindazért, amit értük tettem, de manapság egyre inkább úgy látszik, hogy alig akad, aki tudja az okát az ünneplésnek.
  Mindenhol összejönnek az emberek, családok, barátok, és nagyon kellemesen érzik magukat, de valójában nem tudják, nem értik, és nem is keresik a valódi jelentőségét az ünnepnek.
  Emlékszem, az elmúlt évben is hatalmas lakomát rendeztek a tiszteletemre. Az asztal roskadásig tele volt ízletes ételekkel, gyümölcsökkel, édességekkel. Tökéletesen díszített helyiségekben sok-sok gyönyörűen becsomagolt ajándék várta gazdáját. De tudjátok mi történt? Engem meg sem hívtak! Pedig én voltam az ünnepség díszvendége – mégsem küldtek meghívót. Miattam volt az egész összejövetel, a sok dísz, és minden egyéb, és amikor maga az ünneplés elkezdődött, én kívül maradtam, bezárták előttem az ajtót… pedig be akartam menni, velük lenni, együtt ünnepelni…
  Habár az igazság az, hogy mindez nem lepett meg, hiszen az elmúlt néhány évben sokan bezárták előttem az ajtót. Mivel pedig nem hívtak meg, hát úgy döntöttem, hogy titokban megyek be, minden zaj nélkül, és csendesen megállok az egyik sarokban.
  Mindenki nagyon jól érezte magát, ittak, ettek, beszélgettek, vicceltek, nevettek, és hatalmas jókedvük volt. Egyszer csak belépett a szobába egy nagydarab, kövér, piros ruhás, fehér szakállas ember azt kiabálva: HO-HO-HO. Leült egy díványra, a gyerekek pedig rohangáltakhozzá: Télapó, Télapó! – mintha ez az egész ünnepség róla szólt volna.
  Aztán az emberek körülállták a karácsonyfát, és átölelték egymást. Én is kitártam a karomat, de engem nem ölelt át senki. Aztán nagy várakozással elkezdték osztogatni, és csomagolni az ajándékokat. Végül minden elkelt, és néztem, vajon nekem van-e valami – de nem, én nem kaptam semmit.
  Te hogyan éreznéd magad, ha a születésnapodon mindenki kapna ajándékot, csak éppen te nem?
  De megértettem, hogy nemkívánatos személy vagyok saját születésnapom emlékünnepén, és csöndesen elhagytam a helyiséget.
  És -tudjátok- ez minden évben rosszabb és rosszabb. Az embereket csak az étel, ital, ajándékok, összejövetelek érdeklik, és alig néhányan emlékeznek rám. Pedig én annyira szeretném, ha ezen a karácsonyon beengednének engem az életükbe! Nagyon szeretném, ha felismernék a tényt, hogy több mint 2000 évvel ezelőtt azért jöttem el erre a világra, hogy az életemet adjam értük, hogy megmentsem őket.
  Csak annyit szeretnék, hogy ezt teljes szívvel elhiggyék, és beengedjenek az életükbe.

  Még valamit szeretnék megosztani veletek, különösen arra való tekintettel, hogy jónéhányan tudjátok az ünnep igazi értelmét.

  Hamarosan lesz egy saját ünnepségem, egy látványos, hatalmas összejövetel, amit soha senki még elképzelni sem volt képes.

  Most még dolgozom rajta. Ma küldöm ki a meghívókat – egyet személyesen: Neked.
  Tudni szeretném, szándékozol-e részt venni, és foglalhatok-e egy helyet a számodra? Beírhatom-e a nevedet aranybetűkkel a vendégkönyvembe – merthogy csak azok jelenhetnek meg az ünnepségen, akiknek nevei ott szerepelnek.
  Akik nem válaszolnak a meghívásra, azok kívül maradnak. Légy felkészült, mert amikor minden kész, te is részese lehetsz az én csodálatos ünnepségemnek.
  Hamarosan látjuk egymást!

  Szeretlek: Jézus Krisztus

 7. Hedzsooo12-26-2011

  Lord Jack: Szia! Nem tudom ez egy idezet volt-e, vagy magad talaltad ki, magad irtad esetleg, de mindegy is, mert szep volt! 🙂

  Ami miatt idezetnek vettem az irasodat, az amiatt tortent, mert ez nekem egy angol nyelvrol forditott tortenetnek tunik, meghozza azert, mert Magyarorszagon meg tudtommal a Telapo Karacsony elott erkezik es NEM pedig Karacskonykor. Nyugaton nevezheto ez hagyomanynak, hogy a Telapo szetosztja Karacsonykor az ajandekokat.

  Persze bizonyara a nyugati kultura hatasara ( pl. a median, azaz pl. a TV-n, neten keresztul) mar itthon is, a nagyon fiatalok kozott lehetnek, akik keverik a dolgokat, pl. megneztek a Polar Express-t TV-n, stb. es ezeknek a hatasara. Viszont egy normalis, atlag magyar csaladban szerintem a szulok nem fogjak a gyereknek a Telepot/Mikulast (Szt. Miklost) a Karacsonnyal „osszehazasitani” es igy a gyerek a TV hatasara sem dol be annak, hogy a Telapo Karacsonykor jon. Kiveve ha a szulok is ugy allnak az egeszhez, vagy esetleg nem foglalkoznak a gyerekkel, azzal, hogy miket nez a TV-ben, neten…

  Nekem elsosorban egyebkent a szeretet unnepe a Karacsony, de persze nem szabad szerintem sem elfelejteni, hogy hogyan is jott letre anno ez a szep hagyomany, kinek az emlekere.

  Kellemes Karacsonyt es boldog uj evet mindenkinek! 🙂

 8. Arcturus12-26-2011

  Viszont Boldog Karácsonyt és Buék

Szólj hozzá: