A legjobb Skyrim videók és különféle alkotások az interneten

Skyrim Angol Terkep 612

A játék alig kicsit több mint egy hónapja jelent meg, de már most az „év legtöbbet játszott szerepjátékának” választották meg. Mindemellett elnyerte a Spike Video Game Awards díjátadón az „Év játéka” és az „Év szerepjátéka” díjat, illetve a játékot készítő Bethesda Game Studios pedig az „Év stúdiója” címet érdemelte ki.

Így nem csoda hát, ha ezernyi és ezernyi rajongói alkotás keletkezett eddig szerte az interneten. A legutóbbi játékzenei válogatásunk után íme a legjobb Skyrim videók.

A legelső bevágás a Microsoft Kinect rendszerét mutatja be a játékon, miközben a tesztelő hanggal és mozdulatokkal vezérli a karakterét. Egy kicsit lassúnak tűnik a reakcióidő, így lehetséges, hogy nem ma fogja felváltani az egeret, de kétségkívül megvan az az előnye, hogy tíz órányit a gép előtt ugrálva biztosan jobb kondiban leszünk a végén.

Elgondolkodtál már azon, hogy miként nézhet az ki, ha egyszerre elgurítasz 2500 sajttömböt egy hegy tetejéről? A legelső reklám, ami eszembe jutott erről, az a Sony Bravia spot volt még 2005-ből, ahol is 250 000 színes labdát gurítottak le San Francisco utcáin. Lássuk, hogy a Skyrim Havok fizikai motorja hogy birkózik meg ezzel a feladattal:

Mi történik akkor, ha valaki túlzottan sokat prédikál? Úgy tűnik, hogy vannak, akiket ez különösen zavar. Elegánsan, megfontoltan. De legalább nem a térdébe kapta.

A következő két videó a Skyrim grafikai képességeit mutatja be időugrásos módszerrel elkészítve:

Teljesen felfedezted már Égkoszorú tartományát, de nem vagy biztos, hogy mindenhol megfordultál már? A következő, minden részletet tartalmazó, majd’ 10 MB-os térkép segít eldönteni, hogy mi legyen a következő úti célod.

Harry Partridge neve már biztosan ismerősen cseng, hiszen ő készítette el az előző két animált Skyrim videót is, amit mi is bemutattunk. A harmadik is megjelent, kicsit a ’90-es évek elején látható reklámokra hajazó stílussal.

A Baconborn. Igazából alig lehet leírni, de valaki tényleg vett három tucat előre felvágott sonkát, összeillesztette őket egy sisakká (besorolása valószínűleg könnyűpáncél), megsütötte, majd felvette.

Végül pedig Sovngarde dalát mutatjuk be az Escapist jóvoltából:

 

Szólj hozzá a Skyrim fórumban is! Regisztrálni nem kötelező.

4 Comments

 1. Killer Joe12-20-2011

  Ez a sonkasisak jó ötletnek tűnik szilveszterre.:D

  • Hedzsooo12-20-2011

   Elegge undorito, gusztustalan, szerintem en inkabb majd a kovi Halloween-re tervezek hasonlot. 😀

   • 11-11-1112-20-2011

    kövi lenne?mert nem mind1 😀

 2. Hedzsooo02-07-2012

  …En is keszitettem hasonlokat, bar nem ennyire profi alkotasok:

  http://www.youtube.com/watch?v=6-Y1-ddau9U

  es

  http://www.youtube.com/watch?v=0HhIRKusuws

Szólj hozzá: