The Elder Scrolls V: Skyrim • megjelent az év szerepjátéka!

Skyrim Megjelenes 622

Majd’ egy évvel ezelőtt, 2010. december 11-én a Bethesda Softworks bejelentette az Elder Scrolls ötödik részét, a Skyrimet. Akkor még mindössze annyit tudtunk, hogy Égkoszorú területén fog játszódni, majd szépen lassan, az elmúlt egy év alatt szinte minden részletet megismertünk róla.

Itt, a MorroHunon ahol tudtunk, igyekeztünk magyarul feliratozott videókat és hosszú, minőségi cikkeket közreadni a játékról és az akkori beszámolókból azon nyomban, mihelyst megjelentek. A www.skyrim.hu oldalra pedig folyamatosan töltöttük fel ezeket a híreket, hogy mindig képben lehess az aktuálisokról.

Köszönjük szépen, hogy kitartottál mellettünk az elmúlt egy évben! Reméljük, hogy velünk együtt élvezted a játék körüli fokozott várakozást, vártad a legújabb híreket és folyamatosan a fórumot böngészted, hogy ne maradj le semmiről. Ezek után is tervezünk folyamatosan beszámolni a játék legújabb híreiről.

A CNG Hungary, a Skyrim és az Oblivion hazai forgalmazója három Skyrim tiszteletpéldányt ajánlott fel a MorroHun Teamnek az Elder Scrolls sorozat folyamatos támogatásáért. Nagyon szépen köszönjük ezt a kedves gesztust, nagyra értékeljük az elismerést!

A megjelenéssel egy időben a Skyrim fórum is új tartalommal vár, sőt egy játékra invitálunk! A „Legszebb táj, ahol jártam” fórumtémában mutassuk meg, hogy mennyire lett gyönyörű a játék.

Most pedig nézzük meg a legelső videót, amit a játékról láthattunk egy évvel ezelőtt. A The Elder Scrolls V: Skyrim bemutatkozó videója, magyar felirattal:

https://www.youtube.com/watch?v=9q7f7MOrs-c

Még egyszer köszönjük az elmúlt egy év figyelmét és hogy végig, mind az 56 (!)  hír alatt kitartottál mellettünk!

Jó szórakozást kívánunk az év szerepjátékához!

Szólj hozzá a fórumban is! Regisztrálni természetesen nem kötelező.

 

98 Comments

 1. johnny11-26-2011

  Újabb kérdés. 🙂 Sollitude-ban bemegyek a kapun, mindjárt nekem esik egy fickó. A városon belül!!! Megölni nem lehet, mert visszaregenerálódik, beszélni nem lehet vele. Ha elteszem a fegyvert, tovább támad. Ha visszaütök, a városőrök is nekem esnek, egyébként bambán néznek. Ez mi??????? Bug?

 2. Jarl11-26-2011

  Vagy legyen egész Tamriel, úgy ahogy van.

  • Dovahkiin11-27-2011

   ezt te írtad peti?

   • Dovahkiin11-27-2011

    ja nem, bocs

 3. tánod11-26-2011

  Jarl az hatalmas munka lenne, elöször csinálják meg külön mindegyiket, majd az uccsó részben jöhet egész Tamriel. Johny, Solitude a birodalom skyrimi fővárosa, hogyha stormcloack vagy és ő egy birodalmi katona kkor azért, de ha nem akkor én sem tudom.

 4. Dovahkiin11-27-2011

  Esbernek mit mondjak , mert nem akar se kijönni se beengedni

 5. Dovahkiin11-27-2011

  Emberek!találtam egy treasure map II-t, felismertem a helyet és ott volt a kincs!

  • Névtelen11-28-2011

   jó megvan
   a térkép sárga x-ei a kincsek helyeit jelöli

 6. Dovahkiin11-28-2011

  hopsz, a nevemet lefelejtettem

 7. tánod11-28-2011

  Skírim híres épülete a Labirynthian, ugy benne lessz a játékban?

 8. Bambi12-12-2012

  Megvettem eredetibe de amikor felrakom azt írja ,hogy hiányzik az INI fájl.
  Mit csináljak ?? Lécci segítsetek !!

Szólj hozzá: