Így készült: az óriás Skyrim poszter

A Bethesda Los Angelesben egy nagyot álmodott: a három épülettömbös, majd’ 300 szobás Figueroa Hotel oldalát kibérelte, és pár nap alatt festők segítségével megalkotta az eddigi legnagyobb Sárkányszülöttet.

Természetesen ezek után mindenki arra volt kíváncsi, hogyan is készült ez a gigantikus alkotás.

Ne maradjanak hát nyitott kérdések, íme a válasz (time-lapse videó):

5 Comments

 1. Winkler Oszkár06-07-2011

  Mondjuk én inkább arra lettem volna kíváncsi, hogy a művészek mihez képest készítették a cuccot. Tehát volt náluk egy tervezet, amin rajta állt, hogy melyik tömbön szerepeljen a teljes kép melyik része, stb. Hogyan koordinálták a munkát és így tovább. De persze így is elég érdekes a videó.

 2. TamrieliRocker06-07-2011

  Ezt már láttam tegnap is a neten. Csak a videó még nem volt fent! Nagyon köszönöm a videót és a cikket! Mikorra lesz várható az E3-ról a Skyrim hírek közzététele magyarul?

 3. Tsingi06-07-2011

  Első ránézésre azt hittem, valamilyen vászon lett kifeszítve, amit előre több darabban legyártottak. De hogy festeni!? Tényleg nagyot álmodtak. Egy ideig biztos fönn lesz az alkotás/reklám.
  Jöhetnének ide Szegedre is a panel oldalára fölnyomni egy hasonlót.

 4. NoobKiller3206-07-2011

  Faxa 😀

 5. […] Enteratinment Expo Los Angelesben.Ennek alkalmával a Bethesdások korábban fogták, és kibérelték a Figueroa Hotel három oldalát, és ráfestették a Sárkányszülöttet. De úgy tűnik, hogy […]

Szólj hozzá: