Boldog 5. születésnapot, Oblivion!

Bár a Sykrimet várjuk nagyon, most tekintsünk kicsit visszafelé is. Ugyanis ma van az Elder Scrolls IV: Oblivion 5. születésnapja.

Érdemes végignézni a játékból vett képernyőképeket. Szinte alig fogott rajtuk az idő vasfoga, ami csak azt bizonyítja, hogy már a megjelenésekor is kiemelkedő grafikával került a játékosok elé.

Boldog 5. születésnapot!

A játék főcímzenéje:


Mik a kedvenc Cyrodiilban eltöltött emlékeid? Mennyit játszottál már eddig a játékkal? Mennyit fogsz még, miután megjelenik a teljes magyarítás? 🙂 Milyen beépülőket használtál?

Mondd el véleményed az Oblivion fórumban is!

12 Comments

 1. Womath03-21-2011

  Kedvenc emlékem talán az, amikor kimentem a börtönből, és benéztem a szemben lévő romokba. Már a nekromantáktól kitisztítottam a helyet, az alsó szinten jártam, amikor hallom, hogy megváltozik a zene. Íjat elő, lövésre készen. Teljes sötétség. A pár másodperc várakozás egy évnek tűnt. Aztán hirtelen egy furcsa üvöltés, egy hátulról érkezett támadás, és egy repülő egér otthon. 😀

  • andok vodak03-24-2011

   az télleg gyönyörű látvány, amikor kimeek a börtönből és megpillantom a szigetet… faxául megcsinálták… várom már a honosítást, sajnálom, hogy nem tudtam tesztelni 🙁

 2. Castyel03-21-2011

  Nekem a testvériség küldetések voltak a kedvenceim, és még sokáig tervezek játszani az Oblivionnal 🙂

 3. Lacko9603-21-2011

  Nekem az a kedvenc emlékem mikor arénai pályafutásom csúcspontján megharapott a sötét testvériség szóvivője és ajánlatot tett arra hogy álljak be közéjük.

 4. NoobKiller3203-22-2011

  Nekem egyértelműen a zene tetszett a legjobban: minden nyugis és aztán változik a zene, de nem látom honnan jön, aztán megfordulok és már valami az arcomba ugrik. 🙂 Különösen akkor jó, amikor egy romban vagy barlangban vagyok, mert ott tényleg nem lát az ember semmit 😀 egyszerűen a zene olyan „fílinget” ad, hogy lese lehet írni hogy milyen..:)

  • Killer Joe03-23-2011

   Nem tudom, de én úgy vagyok vele, hogy az Oblivion zenéje eláshatja magát a Morrowind zenéje mellett.
   Nekem amúgy a Tolvajok Céhe tetszett a legjobban, illetve az Aréna. Amit még szerettem az az, hogy mindenhol lehetett valami érdekeset látni.
   A DB mindig kimaradt, de a hozzászólásokat tekintve be kellene pótolnom.:D

  • andok vodak03-25-2011

   én úgy néztem meg mindig, hogy van e vmi ellenség a közelemben, hogy lenyomtam a várás gombot, és ha nem tudott várni, akkor kicsit óvatosra vettem 😉

 5. lámpaoltogató03-22-2011

  Kedvencem Határleső cicusainak őrületbe kergetése:)
  A beépülők közül az archeológus céhes tetszett legjobban.

 6. Arcturus03-22-2011

  Mikor egy előkelő partiban mindenkit pucérra kelett vetkőztetni egy varázslattal, na az nagyon ottvolt, de volt sok ilyen pillanat ami megmaradt.

 7. aPar aLyza03-24-2011

  Amikor tettem egy laza kört a császári főváros körül, napfelkelte átvezetéssel.

  http://www.oblivionmap.net/Cyrodiil.html

 8. Silgrond04-09-2011

  Dark Brotherhood questek voltak számomra a leghangulatosabbak, és még sokáig tervezek vele játszani 😀

 9. Ja07-20-2011

  Nekem az, mikor az erdőkben bolyongtam. Na meg mikor az Adoring Fan ajnározása közben irgalmatlanul behúztam neki egyet. 🙂

Szólj hozzá: