Teljes Oblivion magyarítás – jelentkezés a tesztre

Hamarosan elkészül a teljes, kiegészítőket is tartalmazó Oblivion magyarítása. Azért, hogy a megjelent magyarítás a lehető legkevesebb hibát tartalmazza, újra elővesszük régi hagyományunkat, és egy alapos, átfogó tesztelést hajtunk végre rajta. A tesztelés, szokásainkhoz híven, zárt körűen zajlik, de jelentkezni természetesen lehet rá.

Ha szeretnél jelentkezni az Oblivion kiegészítői magyarításának zárt tesztelésére, mindössze annyi a dolgod, hogy megfogadod, hogy legalább öt hibát jelentesz nekünk, amit találsz a magyarításban, majd ezen fogadalom után átugrasz az Oblivion magyarítás aloldalunkra, és ott kitöltöd a szükséges mezőket.

Korábban többen nehezményezték, hogy későn nyitottuk meg a tesztelésre való jelentkezést. Tanultunk ebből a hibából, így erre most körülbelül egy hónap áll rendelkezésre.

Ha van korábbi, az Oblivion magyarításához kapott ID számod, és azt meg is őrizted, nem szükséges újra jelentkezned, az az ID szám továbbra is felhasználható lesz.

Ez a bizonyos ID szám pedig egy olyan, egyedi azonosító, amit akkor kell használnod, amikor a tesztelés alatt lévő magyarítás telepítőjét elindítod, vagy hibát jelentesz be. Ezt a számot a tesztekre való jelentkezés lezárásával e-mailben küldjük el.

12 Comments

 1. Kenny01-13-2011

  Üdv jelentkeztem tesztelőnek és nem kaptam semmiféle visszaigazoló emailt, ez azért van mert cirtromailra hibásan küldi el vagy senki sem kapott? 😀

 2. Hasbal01-13-2011

  Kár hogy nekem is kell jelentkeznem és nem kapom meg simán xD

  Ui. én sem kapok visszaigazolást.

  • szotsaki01-13-2011

   Az ID szám miatt kell. Miután az ID számoddal bejelentkezel a Hibabejelentőbe, végig tudod kísérni, hogy milyen hibákat jelentettél be, és hogy ezek javítva lettek-e már.

 3. Womath01-13-2011

  Valami itt bugos, mert nekem se akart jönni semmi. 😀
  Valami ilyesmit ír ki nekem: Duplicate entry ‘womath@freemail.hu’ for key ‘PRIMARY’

 4. szotsaki01-13-2011

  Visszajelző e-mailt nem kaptok, azt csak akkor, amikor lezárult a jelentkezés; akkor viszont ID számmal együtt. A „duplicate entry” azt jelenti, hogy már jelentkeztél 🙂

  Köszi szépen az észrevételeket, javítottam a leírást.

 5. Hasbal01-14-2011

  OK, és mikorra zárul le?

  • Vik01-14-2011

   „körülbelül egy hónap”

 6. Womath01-14-2011

  Jó dolog, hogy már lehet jelentkezni, de nekem akkor is van egy nagy problémám. Az, hogy még egy hónapot várni kell rá. xD Na de befogom, mert tudom, vagy tanuljak meg angolul, vagy tegyek valamit azért, hogy gyorsabban készen legyen. 😀 Mindenesetre azt megígérhetem, hogy megpróbálom a legtöbb hibát összeszedni. 🙂

 7. Hasbal01-14-2011

  Mit is mondjak addig 4 karaktert is kitolhatok teljesen 🙁

  Nah nembaj kivárjuk 🙂

 8. vodkaandok01-15-2011

  Csá! Én a multkori magyarosítás teszteléséről sajna lecsúsztam, de akkor sem szomorkodtam, mert fogtam egy papírt és kiírtam minden hibát amit csak találtam, majd beküldtem a hibajelentőbe! Úgyhogy most jó lenne egy kis tesztelés

 9. MrTuuist3r01-17-2011

  Jelentkeztem:-) Most olvasom Alduin wikis cikkét nagyon szuper és érdekes! Köszönöm!

 10. pityu02-15-2011

  sziasztok kb mikor lesz kész a forditás mert már nagyon várom

Szólj hozzá: