Elder Scrolls V

Mióta Oblivion kapui bezárattak, minden Elder Scrolls rajongó azon imádkozik, hogy Tamriel világának ne kelljen túl sokáig elhalványodnia emlékezetükben.

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a bethesdás srácok következő nagy dobása bizony az Elder Scrolls V lesz, mely egy saját fejlesztésű játékmotort fog használni, és a korábbi találgatásokkal szemben megmarad sima egyjátékos RPG-nek, nem válik belőle MMORPG (bár a cég nem cáfolta annak lehetőségét, hogy a későbbiekben sort kerítenek egy MMO-TES-re is). Körülbelül 90 ember dolgozik rajta serényen, immáron két teljes éve. Úgy tűnik továbbá, hogy az Oblivion-hoz viszonyítva kronologikus folytatásról lesz szó, ami egyedülálló az Elder Scrolls játékok történelmében.

A kérdés már csak az, mikor jelentik be hivatalosan? Todd Howard ügyvezető szerint akár már most is megtehetnék, mert jól állnak a munkálatokkal, de egyelőre nem akarják, mert amikor majd eljön az ideje, akkor sokat akarnak mutatni. Viszont azt is hozzátette, hogy a bejelentéstől számítva ennél a játéknál fog eltelni a legkevesebb idő a kiadásig.

7 Comments

 1. Névtelen12-04-2010

  Remek, remek.
  Türelmesen várunk.

 2. Totjunke12-04-2010

  IGEN!!

  Végre valami hír erről is.Remélem hogy karácsonyra,vagy 2011-elejére kiadják majd a játékot.

  Amúgy ahhoz majd KB mennyi idő lesz mire megcsináljátok a magyarítást?

  • Vik12-06-2010

   Először várjuk meg, amíg kijön a játék, nézzük meg, mennyi szöveg lesz benne, aztán majd meglátjuk.

  • gandrus12-08-2010

   „Remélem hogy karácsonyra,vagy 2011-elejére kiadják majd a játékot.”

   lol

  • andokvodka12-26-2010

   hagyuk már, még a kiegészítők magyarosításával sincsenek kész, akkor mit akarsz az elder scrolls 5-tel?

 3. Witcher12-08-2010

  Király!!!

  Nagyon várom, asszem nagyon jó lessz….

 4. Domasi12-17-2010

  Én azért úgy gondolnám, hogy a Morrowind után az Oblivion is kronologikusan következett. Persze más szereplők meg környezet, de feltételezhetően nem sokkal utána játszódik. Tehát itt most arra utaltak, hogy ez egy még közvetlenebb folytatás? A főszereplő nyilván egyértelműen más lesz. 🙂

Szólj hozzá: