Cyrodiil természetjárói és alkimistái, figyelem!

Az Elder Scrolls Lapok enciklopédiánkon folyamatosan alakul a Cyrodiilról szóló különféle információk magyarra fordítása. Most elkészült 10 vidék leírása, ahol többek között megtalálhatod a Nibeni-medence, a Kolóviai-fennsík, az Aranypart vagy akár a Feketeberekről szóló tömör általános információkat és az ott jellemző növényeket.

Ha pedig már a növényeknél tartunk, elkészült az összes alkímiai hozzávaló és összetevő hatásának összefoglalása. Most már egy oldalon láthatod minden növény hatásait magyarul, így nem kell fejben tartanod, hogy melyik összetevő mit csinál.

Ha van kedved segíteni egy-egy cikket megírni vagy magyarra fordítani, nagyon szívesen várunk! Csak olvasd el a „hogyan segíts” oldalt.

5 Comments

 1. AdweeX07-14-2009

  Fogok is=) 😀 már ha lesz rá időm. … Sajnos most nem wolt még a magyarítással időm se foglalkozni. elkéne kezdeni újra:S

 2. Zomby07-14-2009

  De akkor most már lejárt az idő?Nem lehet több hibát jelenteni?

 3. pongee07-15-2009

  Én azt várom hogy a letöltésekben benne legyen az oblivion 100%magyarosítása amit szabadon tölthetek le!!! 😉

 4. Kuma07-15-2009

  „Nirngyökér” Az olvasható az „Alapvető összetevők” résznél, hogy nem termelődik újra. Szerintem igen, csak többet kel várni, mint az egyéb növényeknél. Nálam legalább is így van és nem hiszem, hogy ez valami módosító program miatt lenne, mer semmi ilyen jellegűt nem tettem fel. Legalábbis direktbe nem. Bocsi, ha mégis tévednék.

  • szotsaki07-16-2009

   Hmm, ez érdekes. Az http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Nirnroot cikk azt írja, hogy „There are hundreds of locations where the plant can be found, but unlike every other plant in the game it does not regrow; each plant can only be harvested once. As a result, it is considered to be a rare plant. It cannot be duplicated in the Arch Mage’s Enchanted Chest, or by scroll duplication or arrow duplication.”, azaz sok száz helyen megnő a növény, de a többitől eltérően ez nem termelődik újra, csak egyszer lehet begyűjteni, így ritka fajnak tekinthető. Nem lehet többszörözni a Mágusok Céhének bűvölt ládájával vagy duplikáló tekercsekkel sem.

   Akkor úgy tűnik, hogy eddig szerencséd volt 🙂

Szólj hozzá: