Greg Keyes: A pokoli város

A Bethesda Softworks és a Del Rey Books bejelentették, hogy két regényt adnak ki az Elder Scrolls világára építve. Jellemző lesz rájuk, hogy eredeti, máshol még nem olvasott történetet mesélnek el, tehát nem egy játékbeli sztori folytatása, kibővítései lesznek.

A New York Times bestseller írójától, Greg Keyestől először „A pokoli város” (The Infernal City) történetét olvashatjuk legkorábban 2009 őszén, angolul.

Az első kötet története az Elder Scrolls IV: Oblivion után játszódik, ahol Tamriel lakosai újra bizonytalan jövő elé néznek. A szárazföld fölött egy különös és rejtélyes város lebeg, amely rémisztő árnyékot idéz, és ahol azt meglátják, ott az élők elhullanak és élőhalottként támadnak fel újra. Egy furcsa pár – Annaig, egy tizenhét éves lány és Attrebus herceg, a Császár fiatal fia – töri a fejét azon, hogyan menthetné meg a királyságot a végzetétől. Annaig és Attrebus küldetései az egész Elder Scrolls univerzumon keresztülvezetik őket, és biztos, hogy kalandjaikról meg fog emlékezni a pazar mitológia is.

Reméljük, hogy magyar fordításban is élvezhetjük majd a művet. Természetesen nagyon szívesen segítünk a magyar kiadónak abban, hogy az elnevezések, történetek egységesek legyenek a játékokban található magyarítással!

6 Comments

 1. Winkler Oszkár05-07-2009

  Kíváncsi leszek a tálalásra. 🙂

 2. DFRun05-08-2009

  Remélem megcsinálják képregényben(manga)is….

 3. Lamer05-12-2009

  Huh már most előrendelném 😀

 4. Lond05-12-2009

  az lenne a legjobb ha játékban látthatnám viszont.
  Bár könyvbe is szeretném, meg képregényben is, de azért egy Oblivion tipusba szivesen tolnám :d
  Hátha kijön Mod-ba :d na annak örülnék :D:D

 5. […] augusztus 13. napján, Elder Scrolls kategóriában 2009. november végén jelent meg először a legelső Elder Scrolls könyv Greg Keyes tollából, a Pokoli város (The Infernal City) címmel. Most pedig megérkezett a […]

 6. […] Ígéretemhez híven újabb könyvajánlóval leplek meg benneteket. A Bethesda Softworks 2010-ben adta ki első Elder Scrolls regényét, mely az Egyesült Államokban méltán népszerű fantasy és […]

Szólj hozzá: