Tamriel Rebuilt állapotok

Régebben írtunk már róla, hogy létezik egy Tamriel Rebuilt nevű kezdeményezés, akiknek a tagjai elhatározták, hogy kibővítik Tamriel kontinensét, és minden provinciát játszhatóvá tesznek.

Nem túl gyorsan, de haladnak a srácok. Kis összefoglaló következik.

Pörölyföld újraépítése folyamatban van, rengeteg új modellt, tonnányi könyvet adtak hozzá, és ami még fontosabb, rengeteget javítottak a normal mapeken (a technika, ami miatt „kidomborodnak” a tárgyak oldalai a síkból). Ez egy új, általuk írt programnak köszönhető, amellyel nagyon sokat tudtak gyorsítani a javítás folyamatán.

A sok új könyv között megtalálhatóak cyrusokat leírók,  egy vicces ork és ragada közti csata elmesélése, ragada énekek és Sutch város történelme is (bejelentkezés szükséges hozzájuk).

Vvardenfellen kívüli Morrowind területén is folyik az élet. Narsis város területét lecsökkentették, mert annyi részletből (ún. poligonból) állt a térkép, hogy már erősen akadozott – de ettől függetlenül Dél-Morrowind ékköve maradt. Új belső területeket is készítettek, mint boltok, házak, régi Mournhold romok stb. Ezen kívül átnéztek rengeteg másik belső területet is, és javítottak sokukon.

Egy hozzászólással

  1. Bratak04-24-2009

    Kitartást és jó munkát kívánunk, ….
    azért kívánunk mert az ismerősi körben nagyon sokak szívét megdobogtatta ez a kezdeményezés,
    és cak szurkolhatunk hogy a befejezésig elkészüljön.
    Szóval kitartást Kívánunk és jó munkát.

Szólj hozzá: