Tamriel Rebuilt – Antediluvian Secrets

Képzelj el egy olyan világot, amelynek kezdete még a történelem előtti időkből való. Képzeld el, hogy ez a világ hatalmas; több gigantikus kontinens méretű. Képzeld el, hogy minden apró részletét teljesen megismerheted elbeszélésekből, mondákból, versekből, hagyományokból és a mai leszármazottak életmódjából.

Ez a világ az Elder Scrolls univerzuma. Ennek egy kontinensének – Tamrielnek –  több, de sajnos közel sem minden része játszható csak. Mi történne, ha egyszer csak megnyílna előtted egy teljes kontinens? Nemcsak Tőrsuhatag, Vvardenfell vagy Cyrodiil… minden. Ha bárhova utazhatnál: a pörölyföldi Adamantium Toronyba, megnézni milyen is az vagy mit szólnál kincskereséshez Égkoszorú havas, jeges szikláin?

Ezt a célt tűzték ki maguk elé a Tamriel Rebuilt modot alkotók. Legyen egész Tamriel bejárható!

A mostani, második kiadásban Kemel-Ze híres, veszélyekkel-, kincsekkel- és kihívással teli romjait, az elátkozott Nchazdrummot, Dun Akafell ősi városának rejtélyeit és az egész Telvannis vidéket fedezheted fel Morrowind provinciában.

Az Antediluvian Secrets jellemzőbb számai:

  • 580-nál is több külső cella
  • 420-nál is több belső cella
  • Több mint 4000 párbeszéd
  • Több mint 650 NJK

Hatalmas tehát, ezt igazolja az áttekintő térkép is.

Mindenképpen érdemes egy pillantást vetni Kemel-Ze, Marog, Helnim, Alt Bosara, Tel Muthada vagy Tel Mothrivra képeire is, mivel gyönyörűen kidolgozottak.

Ehhez a Morrowind pluginhoz szükség van még az első kiadásra, a Telvannisra is.

Mindeközben a TES IV: Oblivionhoz is készül egy provincia, méghozzá Hammerfell. Természetesen ezt a projektet is figyelmemmel kísérjük 🙂 .

Most pedig látogass el a hivatalos bejelentéshez, mivel rengeteg képernyőmentést és sok-sok információt meríthetsz onnan.

Jó szórakozást és kellemes felfedezést kívánunk!

Letöltés:

Egy hozzászólással

  1. Winkler Oszkár12-08-2011

    Ez mind szép és jó, csak valamiért úgy érzem, mintha csupán egy gyönyörű festmény keretét csodálnám meg. Hiányzik belőle… és most keresem a megfelelő szót. Tehát a Bethesdás emberkéket tartom Tamriel szüleinek, így alapvetően a tőlük érkező matériát vagyok csak képes befogadni Elder Scrolls-ként. De természetesen nagyon szép és nemes vállalkozás ekkora Total Conversion-öket megalkotni, le a kalappal a fejlesztők előtt!

Szólj hozzá: