Bloodmoon állapotok

Elég régen írtam már, de most gyorsan pótolom az állapotjelentést. Sajnos kevés idő jut most mindenre, hiszen nemrég fejeződtek be az írásbeli érettségik (már amelyik) a középiskolákban, a főiskolákon/egyetemeken pedig most indul a pótlási időszak, ahol a nem igazán jól sikerült zárhelyi dolgozatokat lehet újra megpróbálni teljesíteni és most indul az egy hónapos vizsgaidőszak is.

Ahogy látod, azért a százalékmérőt nem hagyjuk magára, az szerencsére folyamatosan frissül. Jelenleg 75%-nál tart, és szinte az összes hátralévő munka ki van már osztva.

Dialógusok, a köszönések nagy része, illetve a válaszok vannak benne ebben a 25%-ban.

Ha sikerült befejezni a fordítást, akkor nekilátunk egységesíteni minden szöveget, hogy például egy tárgy ne három néven szerepeljen a játékban.
Ezután következik egy lektorálási fázis, ahol átnézzük az eddig elkészülteket helyesírási és mondatszerkesztési szempontból.
Ha pedig az is elkészült, akkor a Tribunalhoz hasonlóan a kötelező tesztfázis következik egy vagy két héten keresztül, majd utána, ha minden rendben ment, kiadatik a teljes, magyar Bloodmoon.

6 Comments

 1. Panyi05-26-2008

  A vizsgák pedig jók:D

  • szotsaki05-26-2008

   Ha megvannak akkor persze 😀
   Amúgy eddig egy OK, a mikro-makró meg megajánlott lett (végre :P)

 2. Hipphappsero05-27-2008

  Sok kitartást és sikert a vizsgákhoz/érettségikhez! Nagyjából milyen időpontra lesz kész a Bloodmoon magyarítása is? Csak hogy megéri-e várni rá, vagy maradjak a félig angol félig magyar verziónál? 🙂

 3. Duke05-28-2008

  értelmetlen kérdés! hát persze hogy megéri várni rá!!!! :)))))

 4. Hipphappsero05-28-2008

  Hehehe 🙂 Ez eddig világos 🙂 De mondjuk ha végetérnek a szóbelik, akkor már igazán nekikezdenék a játéknak. Ha mondjuk július elején készen lesz, akkor még esetleg körömrágással elmulatom az időt, de tovább már nem biztos hogy kibírnám 🙂

  • Vik05-28-2008

   Nyugodtan kezdd el a játékot, a Bloodmoon rész úgyse kezdőknek való. (Persze aki ügyes, az gyenge karakterrel is tudja játszani, de az nem kezdő játékos.) Ne foglalkozz olyanokkal, akik angolul szövegelnek hozzád, esetleg be se kell kapcsolnod a Főmenü-Adatfájlok menüben a Bloodmoont addig, amíg el nem készülünk (majdnem azt írtam, „készülök”, de azért más is dolgozik rajta 🙂 ) vele.

Szólj hozzá: