A ZeniMax Online Studios alkalmazottakat keres online játékához

A ZeniMax Media Inc. – a Bethesda Softworks anyacége – új területeket indul felfedezni, és belevág életük első kizárólag online játszható szerepjátékába (MMORPG).
Ehhez egy teljesen új, 3.700 m2-es irodát nyitottak Hunt Valleyben, jelenleg pedig 12 alkalmazottat keresnek.

De miért is érdekes ez nekünk?

Miután megalakult a ZeniMax Online Studios, elkezdték a munkát, és már egy nagyon jó képességekkel bíró MMO-s játékmotort – a HeroEngine-t – is vásároltak (OblivionHQ híre erről).

Most pedig úgy tűnik, hogy nagyon komolyan gondolják a játékfejlesztést, mivel további tizenkét munkatársat keresnek a következő pozíciókba:

Izgalmas lehet számunkra is ez a hír, mivel elképzelhető, hogy az Elder Scrolls univerzumból készítenek MMORPG-t. Ha pedig ez így van, akkor azt hiszem, nem fér hozzá kétség, hogy hatalmas rajongótábora lenne az egyik legjobban kidolgozott világból alkotott online szerepjátéknak.

Reméljük, hamarosan kijön egy hivatalos sajtóközlemény is, hogy épp’ min munkálkodnak a srácok, és akkor tényleg kiderül, mi is készül Baltimore megyében.

5 Comments

 1. szotsaki04-18-2008

  Az OblivionHQ nekem most pont nem jön be, lehet, hogy karban tartanak valamit.
  Addig is elérhető a Google cache-ben tárolt változata.

 2. Veritaz04-18-2008

  Az hogy az Elder Scrolls világba csöppenhetnénk bele egy mmo során tényleg nagyon jó lenne, de van egy olyan érzésem, hogy ez keményen gamecard-ról fog menni, és azt ugyebár nem szeretjük.

 3. Nordavind04-26-2008

  Nagyon remélem, hogy a Bethesda félreteszi az üzleti érdekeit és nem fog MMO-t csinálni az Elder Scrolls-ból… Persze pénz beszél… 😛

 4. […] az Arena és a Daggerfall is ingyen letölthetőek.2008-ben beszámoltunk arról is, hogy a ZeniMax Online fejlesztőcsapatot toboroz egy készülő MMORPG-hez. A játékról magáról még csak találgatások folynak.A Fallout […]

 5. Phitchaya04-29-2014

  I agreed with and was glad to see Harvey not sttaring in the UConn game. His mood swings just isnt good enough. I think Lawrence and Theodore sharing the point guard position is just going to get better and better.The other position needing the change now is in the Center position. The UConn game shows proof again that Jon Garcia just isnt quick enough and doesnt have the Center moves to compete against the Centers in the Big East.Farrakon Hall is getting better and better and I think he should be sharing that position with Pope with Jeff Robinson coming to share the Power Forward Position with Pope. Then have Garcia come off the bench to deal with the oppositions bench Centers later in the game.He is just not Big East Good enough and is hurting the team. A couple of times you can see Garcia back away from positions underneath the basket where he could have made the easier rebound or block outs.

Szólj hozzá: