Morrowind Xboxra

A Morrowind Xboxra is elérhető Game of the Year (GoTY) formában és a fájlformátuma szerencsére nagyon hasonlít a PC-s változatéhoz.
Ennek köszönhetően EkE segítségével sikerült elkészíteni egy azon futó változatot, amit a konzolozz.hu megfelelő oldalán meg is tekinthettek.

Természetesen tőlünk is elérhetitek ezt, némi használati utasítással mellékelve:

A telepítése egyszerű, az .exe fájl letöltése után csomagold ki azt, és írd felül vele a játék fájljait, majd írd ki vagy másold HDD-re.

Ha ez így nem működne, akkor a következőket ellenőrizd:

  • Nézd meg hogy jó helyre másoltad-e a fájlokat
  • Előfordulhat, hogy a játék már be van töltve valamelyik virtuális meghajtóba. Ezek az X:, Y: és a Z: meghajtók. Ilyenkor töröld ki onnan a fájlokat, hogy a játék ismét teljesen betöltődjön.
    Ezt vagy az UnleashX-ben teheted meg a meghajtó formázásával, vagy számítógépen, a Total Commander vagy a FlashFXP segítségével.
  • Ha ezzel sem működne, akkor a töltsd le az oldalról a cache kiürítő alkalmazást, ami egy CD-re írva törli az Xbox gyorsítótárát, és remélhetőleg működésre bírja a magyar Morrowindet 🙂

Mivel a telepítő a GotY verziót tartalmazza, ezért benne van mind a két kiegészítő is, de angolul. Tehát ha angol szövegre bukkansz, akkor az már vagy a Tribunal vagy a Bloodmoon küldetéseihez kapcsolódik.

Jó szórakozást kíván a MorroHun Team és a konzolozz.hu!

Szólj hozzá: