Indul a Tribunal nyilvános tesztje!

Sziasztok!

Mint az köztudott, Brenda hatalmas munkájának, meg némi hathatós segítségnek köszönhetően elkészültünk a Tribunal magyarításával. Aztán, hogy ne húzzuk a dolgot feleslegesen, úgy döntöttünk, közzétesszük, ezzel elindítjuk a Tribunal magyarítás nyilvános tesztjét.

A Tribunal.esm-et, ha eddig használtátok, csak felül kell írni a magyar változattal. Fontos, hogy a Tribunaljavitas.esp-t
is engedélyezzétek a Főmenü > Adatfájlok menüpontban, mert egyrészt, enélkül jó néhány dolog angol maradna, másrészt nem lehetne végigjátszani a főküldetés-sorozatot.

Ha korábban csak a Morrowind.esm-mel játszottál, akkor első alkalommal készülj fel egy elég hosszadalmas töltögetésre, ugyanis a Tribunalban bevezették azt, hogy a küldetéseket (visszamenőlegesen is) címekkel látták el, így segítve a tájékozódást a naplóban. Minél több küldetést vállaltál el Morrowindben, annál tovább fog ez tartani, de ha kész van, és elmented a játékot, akkor már nem lesz rá többet szükség.

Ha valaki hibát találna, akkor a honlapon a hibabejelentőben egy pipával jelezheti, hogy ez Tribunalos hiba.

Mit mondhatnék még? Ja igen: aki esetleg nem tudná, a Tribunal fő küldetése akkor veszi kezdetét, amikor alvás közben megtámad egy fekete ruhás bérgyilkos. Minél erősebb vagy, annál erősebbek ők is, illetve egy idő után többen is jönnek egyszerre. Ha már kezdenek zavarni, vagy csak kíváncsi vagy Mournholdra, akkor beszélj egy őrrel ezekről a támadásokról, és kövesd a tanácsát…

A tömörített állományban elhelyeztem egy „Better Heads Tribunal addon.esm” nevű 2 KB-os állományt is. Ez csak annak kell, aki Better Heads kiegészítőt is használ, mert az eredeti változat nagyon sok hibaüzenetet küldene.

Ha minden jól megy, hamarosan kaptok a magyar Tribunalhoz igazított végigjátszást is. Addig is, a MorrowindHQ oldal alján találhattok egyet, ha szükség lenne rá.

Jó szórakozást és kössétek fel a felkötni valót, mert Mournholdban nem könnyű az ismeretlen szülőktől egy bizonyos napon született fegyencek élete… 🙂

Vik

6 Comments

 1. Dante03-27-2008

  Sziasztok! Nagyon jó hír, hogy hamarosan befejeződik a tribunal magyarositás. kb mikor ér véget a tesztelés? Addig pihentetem a tribunal verziot.

 2. Vik03-27-2008

  Ákos mintha két hetet mondott volna, de ez nyilvános teszt, úgyhogy szerintem látogass el a letöltések menüpontba, hátha találsz ott valami érdekeset… 🙂

 3. Duke03-28-2008

  Állat!! :))
  Már alig várom hogy letőlthető legyen!
  már csak 1 dolgot várok a játékkal kapcsolatban. bloodmoon lesz e vagy sem..

 4. Névtelen03-28-2008

  Sajna, a telepítés után eltüntek a küldetések (csak 3 maradt meg).

  (Alap + Trib + Blood + AlapHun telepítéssel kezdtem a jelenlegi karaktert, erre raktam fel a TripHun-t.)

  • szotsaki03-29-2008

   Hogy érted, hogy eltűntek?
   A korábbi mentésedet töltötted vissza, és abban tűntek el a már korábban megkapott küldetések? Ha így volt, írt ki valamilyen hibát a játék?

 5. ogmog99903-29-2008

  Nálam is valami hasonló van.
  Már régóta telepítve van az alap Morrowind + Tribunal + Morrowind magyarítás. Ha erre rakom rá a Tribunal magyarítását és folytatni akarom a megkezdett játékot, a küldetések kilistázása nem jelenik meg (üres ez a része a naplónak). A napló többi része marad változatlan. Hibát nem ír ki.

Szólj hozzá: