Találkozó és ESL indulás

Miután kijött a magyarítás, mindenki megnyugodott kicsit, de most pedig kezdhetjük tervezni a továbbiakat.

Először rendezünk egy találkozót, hogy mindenki megismerje egymást, és kellemes időtöltés keretében elmeséljük az élményeket, a fordítás/várakozás nehézségeit stb 🙂 .


Ennek időpontja  március 1. lesz. A helyszín még nincs eldöntve, de az biztos, hogy Budapesten lesz, így mindenkihez egyformán közel leszünk.
Ha érdekel, ha nem érdekel, kérlek, szavazz ebben a fórumtémában, hogy tudjuk, hány emberre számíthatunk; sőt itt még helyszínt is javasolhatsz!

A másik örvendetes dolog, hogy az Elder Scrolls Lapok elindult, és szépen növekszik a tartalma.
Jelenleg a Morrowind részleg készül. Ha van egy kis időd, akkor mindenképpen segíts egy-egy szócikket lefordítani az UESP-ről vagy az Imperial Libraryről.
Ha bármi kérdésed van arról, hogyan készíthetjük el a legnagyobb magyar nyelvű Elder Scrolls tudásbázist, nyugodtan tedd fel a fórumban!

A Császári Könyvtár is hamarosan új könyvtallózót kap, hogy még egy kicsit korhűbben jelenjenek  meg a könyvek címei és összegzései.

5 Comments

 1. Brenda02-16-2008

  „Mindenkihez egyformán közel”?
  Ezzel az állítással azért vitatkoznék… 😀

 2. Winkler Oszkár02-16-2008

  Én is… 🙂

 3. Luc02-16-2008

  A föld össznépességét tekintve bármely ponton egyforma a mindenkitől való átlagos távolság. Ezen az alapon legyen az egercsehi pizzázóban.
  Hátha megint közvetítenek meccset ;->

 4. Winkler Oszkár02-17-2008

  Szerintem, legyen itt Nyíregyházán, a háztömbünk alján lévő kávézóban… Az mindenkinek kényelmes. 🙂

  • Brenda02-17-2008

   Persze. Épp kérni szerettem volna. 🙂

Szólj hozzá: