Egy kis meglepetés

Nem, egyelőre még nem a végleges magyarítás elkészültéről fogok beszámolni. Azt viszont elmondhatom, hogy gőzerővel, szó szerint éjt nappallá téve dolgozunk az ügyön, és most már tényleg csak napok kérdése, hogy átrágjuk magunkat a még előttünk álló néhány problémán. Úgyhogy lassan lehet leporolni a Morrowind CD-ket, elgondolkozni, milyen karaktert is akartok indítani…

Karácsonyi meglepetésként egy kis magánakcióról szeretnék beszámolni. Körülbelül egy fél éve készül már, de nem akartam addig nagydobra verni, amíg nem látom a munka végét. Most azonban már elérkezettnek látom az időt, hogy örömmel hírül adhassam: az alapjáték fordítása mellé hamarosan elkészül a Tribunal magyarítása is!

Kb. 90%-a készen áll már a fordításának, és amint sikerül kialudnom magam a Morrowind magyarítás kiadása után, rögtön nekiállok a maradék 10% fordításának. Ha minden a terv szerint alakul, néhány héten belül Vvardenfellen kívül már Mournholdban is magyar nyelven kalandozhattok.

Kívánok a csapat nevében mindenkinek kellemes karácsonyt, több pihenést, mint amennyiben most nekünk részünk van és magyar nyelvű kalandozásban gazdag, boldog új évet!

Szólj hozzá: