RC 2 debüt!

Ma hajnalban felkerült a honlapra a Morrowind újabb magyarítása, a Release Candidate 2!
A telepítő mérete 320 MB, amiben benne foglaltatik egy játékszépítő mod, a Beauty Pack, egy hanghatásokat jelentősen javító kiegészítés, a Sound Enhancements, valamint az összes hivatalos plugin magyarítása: Adamantium Armor, Area Effect Arrows, Bitter Coast Sounds, LeFemm Armor, Siege at Firemoth, EBQ Artifact, illetve az Entertainers.
Természetesen a Tribunal és a Bloodmoon kiegészítővel is játszható a magyarítás, ha ezt telepítés közben jelzed. Sőt, további javulás, hogy a telepítő már beolvassa és a megfelelő helyre másolja azokat az adatokat a Tribunal CD-ről, amik szükségesek ahhoz, hogy a kiegészítő hibátlanul fusson.

A TNPC nem került be ebbe a verzióba, ezzel már nem akartam húzni az időt. Illetve az 574 könyvből/cetliből még körülbelül 30 hiányzik a játékból, ami hatalmas előrelépés az RC 1 állapothoz képest, hiszen azóta nagyjából megfordult ez az arány.

A hírlevél is előbb-utóbb el fog indulni a levelesládák felé, viszont ezzel jelenleg több probléma van. Néhány óra múlva napokig offline leszek, és nem sikerült megírnom a levélküldő rendszert, de ami késik, nem múlik :). Ebből kifolyólag a jelenlegi tesztelők is „csak” a honlapról értesülnek a fejleményekről.

A beérkezett üzenetek mappában száz levél hever, ezeket mind meg fogom válaszolni, (terveim szerint ezt lehet netkapcsolat nélkül is művelni), majd ha lesz net, akkor pedig elküldöm őket.

Jelentkezni a korábbihoz hasonló feltételekkel lehet, tehát vállalnod kell, hogy legalább (most már csak) 10 hibát jelentesz. A korábbival ellentétben ezt már nem szankcionáljuk, hiszen nem tudjuk, így lelkiismeret-függő a dolog, de reméljük, hogy érzel a fordítás iránt annyi tiszteletet, hogy egy hónap alatt a talált mindössze tíz hibát bejelented.

Jó szórakozást, kellemes tesztelést kívánok a MorroHun Team nevében:

Szőts Ákos

Szólj hozzá: