Mikor kezdődik az RC 1?

Bár a béta 2 teszt véget ért, de mielőtt elkezdődne az RC 1, ki kell javítani az előbbi minden hibáját.
Több mint 300 új hiba került a hibabejelentőbe a teszt során. A béta 1-es tapasztalatok alapján mondhatom, hogy ez olyan 1500 hiba javítását fogja magával hozni, mivel van, hogy egy hiba több helyen is előfordul.
Addig pedig még nem indulhat az RC 1. Azt valamikor egy hét múlvára datálom.

Többen kérdezték, hogyan lehet jelentkezni. Ehhez semmi más nem szükséges, mint hogy eldöntsd, lesz-e elég időd arra, hogy nagyon sokat játsz a Morrowinddel, és közben vadászd a hibákat. Ha pedig úgy döntöttél, hogy ez menni fog, akkor a főoldalon lévő „Ha szeretnéd tesztelni a magyar játékot, iratkozz fel az RC 1 tesztre!” szövegre kattints, töltsd ki a szükséges adatokat, és amint aktuális lesz, már kapod is a levelet, benne egyedi ID számoddal és jónéhány instrukcióval.
Az RC 1-re való jelentkezés viszont néhány napon belül lezárul, tesztelés közben már nem lehet újként csatlakozni. Ezért kérlek, ha van ismerősöd, akiről tudod, hogy imádja a szerepjátékokat, és van türelme tesztelni is, szólj neki. A jelentkezés lezárása után a rendszer nem fogad több regisztrációt.

A másik gyakori kérdés, hogyan zajlik maga a tesztelés. Ennek menete végtelenül egyszerű. Játszanod kell, amennyit csak bírsz, és közben pedig nagyon alaposan olvasni a szövegeket. Ha helyesírási vagy még inkább mondattani (stilisztikai) hibára bukkansz, azt jelentened kell a hibabejelentőben.
A hibabejelentőt a felső menüsoron érheted el. Ott kell majd megadnod az ID számodat, és néhány, játékkal kapcsolatos adatot kitöltened.

Ha bármi kérdésed van, írj a morrohun@gmail.com címre!

Szólj hozzá: