Egy jó nap kezdete :)

Kezdenek szépen szaporodni a hírek itt, a MorroHun Team oldalán. Remélem, ez nem fog változni a jövőben, sőt 🙂
Igyekszem rövid lenni, de sajnos ez nem mindig megy, kérlek, nézd ezt el nekem.

A mai nap sikerült összeszednem az összes dialógust és naplót; köszönést, feliratokat (azaz a hangokat, ahogy mi szoktuk emlegetni) és rábeszélést; scripteket, fajok-, képességek-, osztályok-, tulajdonságok- és születési jegyek leírásait; az összes tárgy és személynév leírásait. Majd egy mappába másoltam őket. Azután rengeteg formai igazítást hajottam végre rajtuk, hogy igazodjanak programozónk, Callisto által kért formátumhoz. Eztán következett a kijelölés, tömörítés, rar parancs.
Beléptem a Gmailbe, megkerestem Callisto mail címét (nem volt nehéz, mert amint beírtam a „c” betűt, már ott is volt 🙂 ), írtam neki egy-két problémáról, miközben töltötte fel a mellékletet.
Hogy miről írtam neki? A könyveket nem tudom most csatolni, mivel még nem készült el minden fordítás, illetve a lektorálással is kicsit le vagyunk maradva. De a könyveket amúgy is csak a béta 2-ben fogjuk olvasgatni.
Meg aztán ezekben a most csatolt fájlokban is van vagy 15-20 mondat, ami nincs még lefordítva, és az általános hibák sincsenek még javítva. A karakterlimitet sem biztos, hogy mindig tartani tudtuk, így Callisto válasza biztos, hogy nem fogja tartalmazni a magyar Morrowindhez szükséges fájlt, hanem jó sok instrukciót, mit kell még javítanunk, de ez, reméljük, hamar meglesz, maximum egy vagy két hét alatt. Azután pedig következhet a fájlok végleges változatának küldése, majd pediglen a béta 1 változat tesztelése.

Küldés.

Szólj hozzá: