Bocsánatkérés

Üdvözlet minden régi és új tagnak!

Már az idejét sem tudom annak, mikor tűntem el a csapat életéből számomra sem szimpatikus módon. Ez a dolog már eléggé régen volt, igazából én sem emlékszem már rá pontosan, miért is tűntem el. Kezdődött a dolog a barátnőm fél éves Brüsszelben tartózkodásától, ami miatt az első fordítótáborban nem tudtam részt venni. Talán itt estem ki a dologból, mindenesetre az biztos, hogy nem szép módon léptem le. Teljesen kiestem az egész dologból, lelkesedés elszállt, alkalmatlannak éreztem magam a dologra. Távozásom a csapatnak jót tett, hisz így előtérbe kerülhetett Ákos, aki nálam sokkal naprakészebb és rátermettebb volt a feladatra. Szervezési kézségekben nincs különbség kettőnk között, csak témaismeretben és kitartásban. Akinek anno bármiféle zavart vagy rossz érzést okoztam az eltűnésemmel, azoktól most itt kérek bocsánatot.

Örülök viszont, hogy ilyen szépen megindult a munka. Pepikének miután elfogyott a kezdeti lelkesedése, átadta nekem a stafétabotot, én picit lendületesebben csaptam bele a dolgokba, de ez a fajta szervezői munkakör távol állt tőlem, így hosszútávon én sem álltam meg a helyem. Azt hiszem, a csapat büszke lehet Ákosra, és nyíltan büszke lehet saját magára is, minden egyes tagjára, a munka hőse érdemrenddel kitüntetett Brendára és Bushmannra, a mindig precíz és szorgos Oszkárra, a modern kor könyvmolyainak nevezhető egyénekre, akik kívülről fújják Morrowind világát teljes történelmével és isteneivel.

Büszke vagyok rá, hogy ebből a munkából kivehettem szerény részemet.

Visszatérni már nem fogok a fordítók közé, viszont bármiféle segítségre lenne szükség, hagyjatok msn-en egy üzenetet és talán tudok segíteni.

Sok sikert, és további jó munkát, MorroHun!

4 Comments

 1. Winkler Oszkár (MorroHun)08-26-2011

  Hm… hogy megy az idő…

 2. -XY-10-03-2011

  Ilyenkore a sírás kerülget, hogy nem vehettem részt a fordításban. Akkor mág kicsi voltam. De ezt megosztom Lord Jack-kel és TamrieliRocker-rel is, hisz ők talán még nálam is jobban érzik ezt.
  De szerettem volna ottlenni! (9 éves voltam)

 3. Lord Jack10-06-2011

  Ez majd karácsonykor lesz szép!
  A Skyrimnál már ott leszünk…

  • TamrieliRocker10-06-2011

   Nosztalgiázzunk. Szerintem ez húsvétkor jobb, mert a sírás hamarabb elkap!
   Node a Skyrimből már nem maradunk ki!!!

Szólj hozzá: