Mi van velünk?

Nagyon sokan kérdezitek, hogy mi van velünk, leállt-e a fordítás.
Szerencsére ilyenről szó sincs, haladunk tovább. Viszont a szeptember egy eléggé sűrű hónap, ami mindenkinek egy halom megoldandó problémát hozott fel, és sajnos ezek mind lassítják a lektorálást. Viszont amint megoldódnak a dolgok, újra teljes gőzzel folytatjuk a munkát. Tehát nem fejeztük be a fordítást, haladunk.

A másik visszatérő kérdés szokott lenni, hogy lefordítjuk-e a kiegészítőket. A válaszom erre: nem tudjuk. Ha befejeztük az alapjáték fordítását, akkor utána először is pihenünk egy kicsit, elvégre is megérdemeljük :D. Aztán utána a csapaton belül felteszek egy kérdést, hogy a kiegészítőkkel vagy Oblivionnal folytassuk-e. Ha a tagok egyértelműen egy játék felé hajlanak, akkor természetesen tiszteletben tartva döntésüket, azt fogjuk fordítani. Ha nem lesz egyértelmű a válasz, akkor a honlapon lesz egy szavazás a folytatásról. De ez előtt áll még a Morrowind fordításának befejezése, kétszeri belső tesztelése, majd kétszeri, mindenki által elérhető tesztelése és végleges kiadása.

A jó hírem pedig egy újabb fordítótábor, amiről még nem tudok sokat mondani, de amint meglesz a végleges időpont, egy hírt mindenképpen olvashatsz róla!

Szólj hozzá: