Fordítótábor, százalékugrás, új honlap

A honlap átköltözött erre, az extrás címre, így, kérlek, frissítsd a könyvjelződet.
Azért volt erre szükség, mert a régebbi szolgáltatóból – uw – „kissé” elegem lett. Kevés volt az ottani tárhely, az FTP állandóan leválasztott egy perc után, de volt, amikor ez az egy perc is kevés volt a csatlakozáshoz, így fordulhatott elő az a helyzet, hogy időtúllépés következett be már a kapcsolódáskor (!). A hibákat sorolhatnám még, de szerencsére ezek már elmúltak.
Remélem, Te is megszereted az új helyünket. Leginkább a reklámmentesség az egyik fő erénye.

Amint láthatod, frissült a százalékmérő. A hétvégén megrendeztük egercsehi fordítótáborunkat, és hihetetlen sokat, 5%-ot haladtunk! Nem is beszélve a lektorálásról és a könyvekről. Óh, ha már könyveknél tartunk. Minden könyvfordítót kérek, hogy fejezze be és adja le munkáját, még ezen a héten.
Reméljük, nemsokára készen lesz e remek, és együtt élvezhetjük az eddigi legnagyobb, befejeződött fordítás nyújtotta remek kikapcsolódást!

A következő pont legyen a honlap változása. Nem sok van belőlük, mivel inkább költözésről van szó. De azért akad néhány.
A legelső a kód tisztítása és UTF-8 formátumba való átalakítása. Ahhoz, hogy minden működjön, erősen ajánlott egy Opera vagy Firefox, mivel lehet, hogy MÁ$ böngésző nem jelenít meg mindent teljesen hibátlanul. Azt viszont nem teszem meg, hogy egy szoftvergyártó termékének hihetetlen kiforratlansága és a szabványoknak való homlokegyenest ellentmondása miatt csonkítsam a honlap funkcióinak számát.
A második a szavazás lezárása és az eredmény kiírása.
A harmadik pedig a magyarítás értesítő. Ha erre feliratkozol, összesen öt levelet fogsz kapni, melyekben tájékoztatunk a
– magyarítás elkészültéről és a Béta-1 teszt elkezdéséről
– a Béta-2 teszt elindulásáról
– a Release Candidate (RC) 1 teszt startjáról, ami mindenki számára hozzáférhetővé teszi a magyarítást
– az RC-2 teszt elkezdéséről, ami az utolsó teszt a végleges magyarítás előtt
– és végül a végleges magyarítás kiadásáról ami után természetesen a beérkezett hibákat javítjuk, de a telepítőbe már nem foglaljuk bele a javítást, hanem csak egy külön pluginfájlban adjuk a mű mellé
Az értesítőről további információt találsz a feliratkozás ablakában, amit a főoldalról érhetsz el.

Szólj hozzá: