Szavazás

Már elég régen írtam hírt, így gyorsan összefoglalom, mi is történt eddig.

Először a főoldalon lévő szavazásról.
Mivel a fordítás közeledik a végéhez, elkezdtem a telepítőt összerakni. Sok minden között lesznek benne pluginok is. Mint a hat hivatalos plugin fordítása, a Real SignPost plugin, ami az útjelző táblákat teszi olvashatóvá és egy mod, ami az italokat segít megkülönböztetni egymástól. Ezek néhány száz kilobájtos mérete eltörpül a telepítő körülbelül 95-100 MB-os méretéhez képest. Nem úgy a következő két kiegészítő. Mindkettő a musthave kategóriába tartozik Morrowind világában, így legtöbbetek valószínűleg le fogja tölteni. Az egyik a Sound Enhancements Mod 2.1-es verziója, ami a hangokat javítja fel drámaian. Ennek mérete 12 MB. A másik egy arc-textúra cserélő plugin, a Beuty Pack 1.2. Ez a legjobb ilyen kiegészítő, ebben a méretben (40 MB). (Valóban van jobb nála, de az 200 MB :)).
Azt kérném Tőled, hogy szavazz arra, hogy a fenti két modifikáció benne legyen-e a telepítőben, így növeleve annak méretét. Döntésednél, kérlek, vedd figyelembe az alábbiakat:
– Ezek a pluginok jelentősen növelik a telepítő méretét, így jóval tovább tart azt letölteni
– De ami egy szélessávval rendelkező embernek plusz 5 perc, addig egy modemmel rendelkezőnek -aki úgysem fogja letölteni még a fordítást sem, csak egy játékmagazin mellékletén fogja megkapni- hatalmas élményjavító lehet
– Minden plugin telepítése választható

Más: szépen haladunk a fordítással is. Amint az a százalékjelzőből kiderült, a legnagyobb hátrány már csak a köszönések fordításánál van, de az is ki van osztva a fordítók között, így már csak be kell érkezniük. A könyvek lektorálása elkezdődött, így a könyvfordítók egy része átavanzsálódott (milyen szép szó :)) könyvlektornak. Egyébként a könyvek fordítása 93%-on tart. A jó hír az, hogy a könyvekre nem kell várnunk a fordítás elkészítésénél, mivel azt utána is -az első teszteknél- bele lehet pakolni a kész műbe.

További kellemes napot, és akkor szavazz egyet.

Szólj hozzá: