Munkatábor, újév, miegyéb

Brenda kolleginánk jóvoltából a téli szünetben megvalósíthattuk az „évfordító munkatábort”, ami rendkívül eredményesen zajlott, és jól éreztük magunkat! Ezen felbuzdulva a közeljövőben valószínűleg sort kerítünk még hasonlóakra.

Mint gondolom, sokaknak feltűnt, a Google hirdetések eltűntek a honlapokról, de csak ideiglegesen, a probléma megoldásán lázasan fáradoznak az illetékesek, hamarosan ismét lehet kattyingatni, hogy az Oblivion magyarul szólaljon meg! (Az OblivionHun-t már sikerült is helyreállítani, ezen az oldalon még dolgozunk!) Többen furcsállták, hogy már az Oblivion fordítása jár a fejünkben, mikor még a Morrowind sincs készen, ennek okát Ákos már leírta előző szösszenetében. A lényeg, hogy annak szeretnénk minél hamarabb nekikezdeni, de a szinkronizálásba csak egy bizonyos pénzösszeggel tudunk belevágni, s mivel egyrészt tudjuk, hogy megjelenése a közeljövőben esedékes, másrészt pedig azt, hogy hirdetésekkel a bizonyos pénzösszeget nem lehet pillanatok alatt előállítani, messzemenő következtetéseket levonva arra jutottunk, hogy minél hamarabb kezdjük el a gyűjtést, annál jobb. A szorgos kattintgatóknak köszönjük szépen, a másnaposság, harmadnaposság és a további naposságok mellett reméljük, az ízületi károsodásokat is kiheverik.

Még mindig sokan kérdezitek tőlünk, mikor leszünk készen. Mivel úgy érezzük, az idő relativitása nálunk meglehetősen, ő, nagy, már inkább nem bocsátkozunk jóslatokba, a lényeg, hogy előbb-utóbb, nem is olyan sokára elkészülünk. Megnyugtatok mindenkit, újévkor megfogadtuk, hogy még idén végzünk, s mivel köztudott, hogy amit mi megfogadunk, az meg van fogadva és úgy is lesz, nincs ok aggodalomra!
Az egész csapat nevében boldog új évet kívánok!

Szólj hozzá: