Pillars of Eternity: Definitive Edition

A játék magyarításával kapcsolatos kérdések helye
lacikuka
Hozzászólások: 19
Csatlakozott: 2009. feb. 14., szomb. 13:16

Pillars of Eternity: Definitive Edition

Hozzászólás Szerző: lacikuka » 2018. máj. 2., szer. 23:43

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: nekem ebből a Pillars of Eternity: Definitive Edition van meg ezzel működne a magyarítás?

Avatar
warg
Hozzászólások: 64
Csatlakozott: 2011. nov. 7., hétf. 20:47
Tartózkodási hely: BCN

Re: Pillars of Eternity: Definitive Edition

Hozzászólás Szerző: warg » 2018. aug. 3., pén. 23:22

Szia! Elnezest a kesei valaszert, ugy tervezzuk, hogy a forditas vegen a legujabb verziora frissitjuk a magyaritast, igy mukodni fog a Definitive Editionnal. :)

Shedien
Hozzászólások: 7
Csatlakozott: 2019. feb. 13., szer. 16:07

Re: Pillars of Eternity: Definitive Edition

Hozzászólás Szerző: Shedien » 2019. márc. 6., szer. 19:34

Sziasztok, ide írom, mert nincs rá jobb hely. Nézegettem a karakter portrékat és szerencsére lehet a gyér választékot bővíteni. A következő a helyzet: A Pillars of Eternity/Pillars of eternity_data/data/art/gui/portraits/ könyvtárban találtok egy companion és egy player könyvtárat. Abban vannak a kis és nagy karakterképek. Ezeket lehet bővíteni mind a két esetben. Tehát egy csomó játékos karakter képet lehet felrakni, amilyet szeretnétek. A companion könyvtárban, bár még nem próbáltam, de ahogy nézem, ha az eredeti "portrait_aloth_lg" és "portrait_aloth_sm" png fájlokat kicserélitek egy ilyen nevű másik képfájlra, akkor azt adja be az adott társ fotójának. Pl. Aloth képe nem egy nagy szám, érdemes lehet kicserélni egy másikra, de az összes többi companionra igaz ez. A Nexus oldalán találtam néhány portrait packot, azokat is le lehet tölteni, ott csak be kell másolni a már valaki más által elkészített képeket a megfelelő male és female könyvtárakba.

Ha valaki szeretne magának képet csinálni, akkor én már azt is próbálgattam ezzel a segédprobgrammal : http://www.notra.fr/portrait Lényegében a NWN, Baldors Gat, Icewind dale és a PoE karakterekhez tudtok kicsi és nagy képet készíteni. Mondjuk a Pinterestről vagy más oldalról kerestek szimpatikus képet, ezen a notra nevű oldalon feltöltitek, beállítjátok és kész is. A program elküldi egy rar fájlban a kis és nagy verziót is. Még csak most próbágatom, de ahogy nézem működik.

Beornmaci

Re: Pillars of Eternity: Definitive Edition

Hozzászólás Szerző: Beornmaci » 2019. márc. 6., szer. 20:35

Nagyon kis kereséssel találtam 320 letölthető karakterképet, amit csak be kellett másolni. :)


Válasz küldése